• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raport iz Slovenije: Čekamo lijepe vijesti!

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović kaže za MONDO da očekuje lijepe vijesti iz Beograda, kada u Portorož bude doputovao predsjednik Dragan Džajić.

Fudbaleri Crvene zvezde i njihov trener Slaviša Stojanović ćute, rade, pobjeđuju u Sloveniji i čekaju lijepe vijesti iz Srbije.

Za sada, iako je bilo najavljeno da će u ponedjeljak uveče biti održan Upravni odbor kluba i da će se raspravljati o novom pojačanju na poziciji štopera (pominjan je Dejan Kelhar), do Portoroža nisu stigle vijesti o ishodu tih pregovora.

Sa onim što ima na raspolaganju, Stojanović je u ponedjeljak zabilježio novu pobjedu, nad Domžalama, u utakmici u kojoj je bilo mnogo šansi - na obje strane!



"Jeste, bila je otvorena utakmica, otvorenija nego što je trebalo", kaže Stojanović za MONDO i dodaje:

"Međutim, igrali smo na vještačkoj travi danas i bilo je očigledno da je potrebno vrijeme da se adaptiramo na tu vrstu podloge. Sve u svemu, u nekim linijama tima izgledamo sasvim dobro, u nekim su potrebne korekcije, ali tek smo na pola puta i radićemo mnogo na tome u narednim danima".

Stojanović povremena "ispadanja" odbrane komentariše...

"Danas smo probali u prvom poluvremenu sa linijom koja se nikad nije 'vidjela' ranije (Petković, Martinović, Pavićević, Nenadić, prim. aut) i bilo je za očekivati da bude propusta, ali, kao što sam rekao, radićemo i imamo vremena za ispravke".

Kako vam djeluje Pavićević? Pored iskustva, ima li još toga što može da donese? Koliko zaostaje za drugima?

"Djeluje mi odlično i mislim da mu neće mnogo biti potrebno da stigne ostale. Iskusan je, razumije fudbal i brzo je prihvatio sve ono što se od njega zahtijeva. Raduje me da je tako, a siguran sa da će biti sve još mnogo bolje kada sve lijepo ukomponujemo", rekao je slovenački trener.

Kada smo već kod štopera, da li su vam iz Beograda javili bilo kakve vijesti o tom drugom pojačanju za centar odbrane, koje se očekuje?

"Nemam nikakvih vijesti, ali u utorak dolaze ovde predsjednik Džajić i još neki članovi Upravnog odbora. Nadamo se da nam donose lijepe vijesti".



Kiša i selidba? Kopar, pa sad Izola?

"Naravno da nam to nije prijalo. Bilo je teško u trenutku naći rješenje (ljudi iz SC 'Bonifika' u Kopru nisu dozvolili Zvezdi da trenira na natoljenoj travi, prim. aut). Mnogo smo se namučili dok smo pronašli igralište sa vještačkom travom i želim još jednom javno da se zahvalim ljudima i mojim prijateljima iz FK Izola, koji su nam omogućili da treniramo kod njih u gostima. Šta je, tu je, nema kukanja, ima da se radi!"

Povratkom Darka Lazovića i Milana Rakića u trenažni proces inače jaka konkurencija u napadu postala je paklena. Kako to vama sa strane djeluje?

"Zdrava konkurencija je uvijek dobra stvar! Nisu to jedine pozicije na kojima imamo najviši nivo konkurencije. To je dobro i samo neka nastave ovako da rade, ja ću biti srećan", rekao je Stojanović.

Navijače posebno zanima da li ćete na proljeće ostati u formaciji 4-4-2 ili spremate i drugačija rješenja?

"Biće alternativnih...", ostaje zagonetan Stojanović na kraju razgovora za MONDO.

Sljedeća utakmica - srijeda, Sloboda iz Tuzle, prenos na Areni sport.

(Nikola Janković - MONDO, foto: FK Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC