• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Kunić i zvanično!

Mladi napadač Petar Kunić (20) vratio se u matični klub na šestomjesečnu pozajmicu iz praške Dukle.

Kunić je prošao kompletnu omladinsku školu Borca, a zatim prije tačno godinu dana potpisao ugovor sa češkim klubom. Obzirom da nije bio zadovoljan minutažom, odlučio je da se vrati na Gradski stadion, gdje će igrati do kraja sezone.

"Ovo je novi početak za mene i smatram da je povratak u Borac pravi potez", prenijele su "Nezavisne novine" izjavu Kunića.

On je objasnio zbog čega se odlučio za povratak u Banjaluku.

"Bilo je planirano da jedan napadač bude prodat u Tursku, ali pošto je taj posao propao razgovarao sam s trenerom i ljudima u klubu kako bi mi dozvolili da odem na pozajmicu kako bih imao veću minutažu".

"Bilo je još nekoliko opcija, ali sam se sa Borcem brzo dogovorio i moja velika želja je bila da se vratim u klub u kojem sam ponikao. Ostali su još neki sitni detalji, ali ću narednih šest mjeseci nosi crveno-plavi dres", rekao je povremeni mladi reprezentativac BiH.

Mladi napadač tako će koliko-toliko popuniti prazninu koja je ostala u ofanzivnoj liniji Borca, koja je u ovom prelaznom roku ostala bez dva ubojica strijelca, Joce Stokića i Ognjena Đelmića.

"Dobro poznajem ekipu jer sam s nekima igrao u mlađim kategorijama, ali i u prvom timu. Ova ekipa je spoj mladosti i iskustva i nadam se da ćemo biti još bolji nego u prvom dijelu sezone. Želim da se dokažem treneru i navijačima Borca, ali i da otvorim vrata prvog tima Dukle", poručio je Kunić.

On bi danas trebao da se priključi saigračima u Opatiji.

Kunić je peto pojačanje crveno-plavih ove zime. Prije njega, ugovore su parafirali Boban Đerić, Darko Đajić, Stefan Savić, Marko Basara i Marko Jevtić.

(MONDO, foto: Glas Srpske)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC