• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović: Iz Alaveša se vidi Brazil

Fudbaler Sevilje na pozajmici u Alavešu Miroslav Stevanović nada se da će u novom klubu ponovo zaslužiti poziv selektora Bosne i Hercegovine.

"Došao sam da pokažem šta znam, da dobrim partijama pomognem svom novom klubu, te ujedno izborim svoje mjesto među reprezentativcima BiH na Mundijalu u Brazilu", rekao je fudbaler Miroslav Stevanović, koji je i zvanično predstavljen u Alavešu, zajedno sa Raulom Garsijom Karnerom, igračem Almerije.

Bivši član Borca iz Banjaluke i novosadske Vojvodine vjeruje da će u španskom drugoligašu vratiti povjerenje selektora Safeta Sušića i kao standardni prvotimac prokrčiti put ka Svjetskom prvenstvu.

"Drago mi je da sam u Alavešu i nadam se da ću dobiti minutažu i priliku da pokažem zbog čega sam prije godinu dana bio na meti Sevilje. Nažalost, iza mene je period u kojem nisam previše igrao, ali sam marljivo trenirao, spreman sam pokazati svo svoje znanje i nametnuti se treneru u klubu i selektoru reprezentacije BiH", prenijele su "Nezavisne novine".

Motiva mu ne nedostaje. Jedan od glavnih svakako je Mundijal i prepoznatljiv stav Sušića da je svakom fudbaleru najbolja ulaznica među "zmajeve" upravo standardnost i dobra igra u klubu.

"Do početka Svjetskog prvenstva ima još pola godine. To je sasvim dovoljno vremena da popravim svoj status, odnosno dobro se spremim. Ako budem igrao redovno i dobro u Alavešu, mislim da se mogu nadati pozivu za Svjetsko prvenstvo, što bi mi bilo ostvarenje sna".

Alaveš je trenutno na 19. mjestu od 22 kluba i u zoni ispadanja sa 27 bodova. Međutim, bodovna razlika u odnosu na gornji dio tabele nije velika, pa su im za mjesta koja vode u plej-of praktično potrebna tri vezana trijumfa.

Debi u novom dresu Stevanović trebalo bi da ima u subotu na gostovanju kod Sabadela. Prvi trening odradio je u ponedjeljak, a noć ranije, čakajući potrebnu dokumentaciju, odgledao je domaći susret Alaveš - Kordoba 1:1.

"Zadovoljan sam onim što je ekipa pokazala protiv Kordobe iako smo osvojili samo bod. Alaveš je puno bolje igrao, bio bliže pobjedi. Ne sumnjam da smo na dobrom putu i da ćemo izboriti opstanak u Segundi", zaključio je Stevanović.

(MONDO, foto: Zvanični sajt Alaveša)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC