• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BiH "otima" srpskog fudbalera!

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine pokušaće da privoli Nemanju Gudelja da nastupa za "zmajeve" umjesto Srbiju, za čiji je mladi tim igrao 15 puta.

Vezni igrač AZ Alkmara Nemanja Gudelj (22), koji je proteklog vikenda postigao dva gola u pobjedi nad Groningenom (2:0), rođen je 1991. godine u Beogradu, ali su mu korijeni iz Trebinja, pa bi imao pravo nastupa za BiH.

"Kao i drugim fudbalerima koji imaju korijene u BiH, ponudili smo mu da bude naš gost, da vidi i osjeti reprezentaciju. S obzirom na to da smo mala zemlja, važan nam je svaki fudbaler koji ima kvalitet. Nastojimo pod zastavu BiH dovesti najbolje i najkvalitetnije što možemo, kako bi selektori svih naših reprezentacija imali još bolji izbor fudbalera", potvrdio je Denijal Pirić, tehnički direktor FSBiH, da je kontakt sa Gudeljom uspostavljen.

Mladi fudbaler je 15 puta oblačio dres "orlića", ali nije pozivan u A selekciju Srbije. U intervjuu za "Avazov Sport" je izjavio da će se "odazvati prvom selektoru koji ga pozove u A tim".

"Imam tri domovine, Holandiju, Srbiju i BiH. San svakog igrača je da zaigra za neku reprezentaciju, a kod mene će biti prioritet ona koja me prva pozove. To može biti i BiH, za koju ću navijati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu", izjavio je Gudelj sarajevskom listu, iako je prije nekoliko dana "Sportskom žurnalu" rekao da ga zanimaju samo "orlovi".

Nemanja je sin trenera NAC Brede Nebojše Gudelja, nekadašnjeg fudbalera Leotara i beogradskog Partizana.

(MONDO, foto: soccernews.nl)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC