• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Stariji na poštedi, novajlije stižu

Trener crveno-bijelih Slaviša Stojanović dozvolio Bajkoviću, Mrđi i Ninkoviću da lakše rade dan pred meč sa Slobodom (srijeda, 14.00).

Fudbaleri Crvene zvezde još se bore sa mokrim terenima stadiona u Sloveniji, gdje se spremaju za nastavak prvenstva Srbije.

U utorak su, kao i prethodnih dana, radili iščekujući novi pripremni meč, protiv Slobode iz Tuzle (srijeda, 14.00, TV Arena sport 1).

Dok su Miloš Ninković, Dragan Mrđa i Boban Bajković radili u teretani, ostatak tima je trenirao pod komandom trenera Slaviše Stojanovića. Ravnopravno sa novim saigračima trenirao je i novajlija Savo Pavićević.

"Mislim da će sve biti OK. Stručni štab mi je odmah stavio do znanja da sam dobrodošao i zato mi je drago. Još mi samo fale utakmice da bih nadoknadio sve i nadam se da će biti OK...", rekao je on.

Bivši igrač Anortozisa, Hapoela, Omonije i brojnih drugih klubova priznao je da je spreman da odmah "zapne".

"Tri ili četiri godine sam igrao u ekipama koje ni nemaju zimsku pauzu i u kojima ne postoje zimske pripreme. Dolazim spreman i osjećam se dobro... Ovo je mnogo veća odgovornost nego do sada. Ozbiljnije se radi i možda će mi zbog toga biti potrebno malo više vremena da to prihvatim", dodao je on.

Iako nije novi igrač u timu, i Đorđe Rakić se na neki način može smatrati novajlijom. Ljetos je stigao u klub i zbog teške povrede ligamenata koljena cijelu jesen je radio mimo tima.

"Prošlo je šest i po mjeseci... Očekujem da za dvije nedjelje uđem u utakmice i počnem da igram. Mislio sam da ću moći da lako prevaziđem sve, ali nije jednostavno. Pokušavam i prija mi podrška, prija mi kad mi saigrači kažu da sve izgleda još bolje".

"Od kad sam došao maltene nisam odigrao nijednu utakmicu. Ipak, ne bi trebalo raditi ništa prebrzo. Ima nas dosta i vidjećemo. Najvažnije mi je da budem zdrav. Poslije svega što sam prošao stvarno moram da budem strpljiv", dodao je on.

Crveno-bijelima će se u srijedu pridružiti i novi saigrač, Dejan Kelhar (29), koji će odmah zauzeti mjesto u odbrani.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC