• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Po čemu su isti Miloš Jojić i Toni Kros?

Novi fudbaler Borusije Dortmund Miloš Jojić otkrio njemačkim medijima da gotivi fudbalera Bajerna Tonija Krosa, jer je dao gol Zvezdi 2007. godine.

Miloš Jojić je u centru pažnje njemačkih sportskih medija.

Njegov transfer iz Partizana u Borusiju iz Dortmunda za oko 2,2 miliona evra je nešto o čemu se i dalje priča, a njemačke kolege žele da saznaju što više o najboljem fudbaleru Srbije protekle jeseni.

U intervjuu njemačkom "Bildu", Jojić je između ostalog rekao da je oduševljen atmosferom u Borusiji, da veoma cijeni trenera Jirgena Klopa, a otkrio je i zašto gotivi fudbalera Bajerna Tonija Krosa...

"U Borusiji su svi kao porodica. Jirgen Klop je veoma popularan u Srbiji, ljudi cijene to što je neustrašiv. Na mene je ostavio utisak, jer je već naučio nekoliko riječi na srpskom jeziku", kaže Jojić.

Želja doskorašnjeg fudbalera Partizana je da sa Borusijom osvoji titulu šampiona Evrope.

"Želim da pomognem i da se uklopim što je prije moguće. Znam da su navijači Borusije najbolji u Njemačkoj. Moj najveći cilj je da sa Borusijom osvojim Ligu šampiona", kaže ovaj vezni fudbaler.

Kada je dolazio u Njemačku, tamošnji mediji su, između ostalog, o njemu napisali i da je navijač konkurentskog Bajerna iz Minhena.

Jojić kaže da to nije tačno.

"Istina je da cijenim Tonija Krosa (fudbaler Bajerna). A za to postoji i poseban razlog - 2007. godine dao je gol Crvenoj zvezdi u Beogradu u Kupu UEFA. Znate, za fudbalera Partizana je najvažnije da da gol Zvezdi. Isto je, kao ovdje, kada igraju Šalke i Borusija Dortmund. Uz to, sviđa mi se kako igra, zapravo imamo sličan stil", kaže Jojić.

Navijači Partizana uvijek se rado prisjete gola Jojića u 89. minutu u "vječitom derbiju" iz prošle sezone kada je, praktično, donio titulu Partizanu.

Njemačkog novinara je zanimalo i otkud mu nadimak "Zeka".

"Imam velike sjekutiće, a nekada je bio veliki razmak između njih. Moj komšija mi je u detinjstvu dao nadimak 'Zeka' i tako je ostalo. Meni ne smeta".

(MONDO, Foto: Borusija Dortmund, zvaničan sajt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC