• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda neće odlaganje, igra se u subotu!

Trener crveno-bijelih tek će u četvrtak "dobiti" šestoricu prvotimaca,ali klub nije tražio pomjeranje meča sa Napretkom.

Fudbalski klub Crvena zvezda neće tražiti od Zajednice Superlige Srbije odlaganje utakmice 18. kola Superlige.

Iako će trener Slaviša Stojanović imati kompletan tim tek u četvrtak, 48 sati prije utakmice sa Napretkom iz Kruševca, meč će početi u unaprijed određenom i "zakucanom" terminu zbog ugovora sa TV Prva. Dakle, u subotu u 18 časova.


Postojala je mogućnost da crveno-bijeli, zbog toga što će samo u četvrtak i petak imati kompletan sastav na raspolaganju, zatraže pomjeranje meča za nedjelju, ali je MONDU u klubu potvrđeno da to nije opcija o kojoj se razmišlja.

Stojanović će do četvrtka raditi bez drugog golmana Predraga Rajkovića, desnog beka Marka Petkovića, štopera Sava Pavićevića, defanzivnog veziste Aleksandra Kovačevića, ofanzivnog veziste Nejca Pečnika i napadača Filipa Kasalice.

Praktično, u svakoj liniji tima, Stojanović je izgubio jednog igrača, s tim da su Petković, Pavićević, Kovačević i Pečnik imali uloge startera, a Rajković i Kasalica bili rezervisti ovog proljeća.

Crvena zvezda dočekuje Napredak kao lider i poslije dvije pobjede od nastavka prvenstva, prvo nad Javorom kod kuće (2:1), a onda nad Jagodinom u gostima (0:2). Crveno-bijeli imaju 38 bodova, jedan više od vječitog rivala i jedinog konkurenta za titulu, Partizana.

Poslije meča sa Napretkom, Zvezda još jednu utakmicu igra na "Marakani", protiv Radničkog iz Kragujevca, a potom slijedi gostovanje Donjem Sremu u Pećincima, meč sa Voždovcem kod kuće i put u Suboticu na duel sa Spartakom...

Od igrača koji su ostali Stojanoviću na raspolaganju, svi su zdravi, pa i Miloš Ninković koji lagano izlazi iz povrede koljena i koji će moći da zaigra od prvog minuta u subotu. On nije bio u kombinaciji za tim u meču sa Javorom, a u Jagodini je počeo kao rezervista.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC