• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvođanski derbi tajni

Vojvodina i Spartak odigrali 1:1 u posljednjoj utakmici 18. kola Jelen Superlige.

U posljednjoj utakmici 18. kola Jelen Superlige Vojvodina i Spartak odigrali su u Subotici "miroljubivih" 1:1.

Gosti iz Novog Sada poveli su već u 6. minutu golom Sergeja Milinković-Savića, a izjednačio je Vladimir Torbica u 22.

Čini se da su treneri Dragi Kantlarovski i Branko Babić u ovom meču više pokušavali da sakriju svoja "oružja", nego da dođu do tri boda, pošto će se ove dvije ekipe ponovo sastati u dvomeču polufinala Kupa Srbije (26. marta u Novom Sadu i 9. aprila u Subotici).

Remijem u vojvođanskom derbiju svakako su najzadovoljniji u Čukaričkom, koji je zadržao treće mjesto i prednost u odnosu na Vojvodinu.

"Lale" su povele poslije oštrog centaršuta Marka Poletanovića iz slobodnog udarca sa desne strane. Lopta je pala u peterac, gdje ju je glavom u mrežu proslijedio mladi vezista Milinković-Savić.

Na 1:1 izjednačio je Torbica poslije indirekta za "golubove", jer je golman Novosađana Milan Jovanić na ivici peterca uhvatio loptu koju mu je vratio štoper Igor Đurić. Andrej Mrkela je kratko dodao do iskusnog saigrača, a "živi zid" Vojvodine nije najbolje reagovao, pa je šut Torbice pogodio metu.

U drugom poluvremenu obe ekipe su imale samo po jednu gol-šansu. "Lale" su mogle do vođstva u 62. minutu, poslije prodora svog najsraspoloženijeg igrača ove nedelje, Marka Poletanovića, ali je njegov "slalom" kroz odbranu domaćih završen dobrom odbranom golmana Branimira Aleksića i "samo" kornerom.

S druge strane, u Spartaku će žaliti za šansom Aleksandra Noskovića iz 86. minuta, kada je dobro skočio između defanzivaca Vojvodine, ali je glavom šutirao preko gola.

Trener Vojvodine Branko Babić bio je prinuđen da na početku drugog poluvremena prinudno zamijeni iskusnog Igora Đurića zbog povrede, a njegovo mjesto zauzeo je talentovani Srđan Babić.

Zanimljivo, bio je ovo prvi remi ikada u mečevima Spartaka i Vojvodine igranim u Subotici. Do sada su se na Gradskom stadionu sastali 20 puta, Novosađani su slavili u 10 mečeva, a domaćini u devet.
(MONDO:Foto: MN Press/ilustracija)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC