• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petković: Drulović drži riječ, ja samo gledam

Savjetnik predsjednika i koordinator u radu A selekcije ističe da se ne ljuti što ga nema u medijima poslije meča u Dablinu.

Ilija Petković vratio se na "mala vrata" u reprezentaciju Srbije kao savjetnik predsjednika i Izvršnog odbora FSS za reprezentativne selekcije i koordinator u radu sa A timom.

Uloga koja mu je dodijeljena je ona iz drugog plana, što se potvrdilo i na meču protiv Republike Irske. Petković je djelovao iz "ilagale", jer nije sjedio ni na klupi u Dablinu, a nije bio prisutan ni u svlačionici na poluvremenu meča, koji je Srbija dobila sa 2:1.

Tvrdi da nije ljut što ga nije bilo u medijima poslije trijumfa "orlova", jer "zna on sa kim treba da priča".

"Nije bilo potrebe da komentarišem bilo šta poslije pobjede u Dablinu. Ima ko je zadužen za to, prije svih selektor Ljubinko Drulović. ja imam svoje viđenje stvari i znam sa kojim ljudima treba da pričam. jednostavno, nisam htio da se eksponiram", izjavio je za "Sport" Petković.

On je dodao da je bio samo prisutan na sastanku prije meča.

"Nisam bio u svlačionici. Bio sam na sastanku ekipe prije početka duela, a onda sam došao da im čestitam na pobjedi poslije završetka. Nije moj zadatak da držim predavanje timu u poluvremenu, pa šta će onda selektor da radi?"

On smatra da nije važno što ga nijedan novinar nije pitao za komentar meča protiv Republike Irske, već je najvažnija pobjeda.

"Nisam htio da se nudim, neozbiljno je. Uostalom nisam ja sad neki faktor koji bi došao pred novinare i rekao da mi postave pitanje. Mnogo toga sam prošao u trenerskom poslu i svi znaju da svakome stojim na raspolaganju. To to sada nije važno, bitna je vrijedna pobjeda i čestitam onima koji su najzaslužniji - a to su igrači i stručni štab", rekao je Petković i dodao da nema žurbe oko definisanja uslova saradnje sa Fudbalskim savezom Srbije.

"Čemu žurba? Ima vremena. Pred Savezom je Skupština, postoje stvari koje su sada važnije od razgovora sa mnom. Poslije toga ćemo sesti i razgovarati", dodao je Petković.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC