• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolt u fudbalskoj reprezentaciji Jamajke?!

Najbrži čovjek planete mogao bi 2016. da zaigra za nacionalni fudbalski tim svoje zemlje.

Usein Bolt nema pravog konkurenta na sprinterskoj stazi, ali je sada pokrenuto pitanje kakav bi bio i u nekom drugom sportu, tačnije na fudbalskom terenu.

Najbrži čovjek planete mogao bi to da pokaže za dvije godine, budući da selektor Jamajke Vinfrid Šefer namjerava da ga uvrsti u nacionalni tim.

On je rekao da ima u planu da pozove Bolta da nastupa za fudbalsku reprezentaciju poslije Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

"Nadam se da Usein želi da igra za svoju zemlju, jer možemo od njega da napravimo veoma dobrog igrača. Poslije Olimpijskih igara 2016. želim da ga vidim ovde na našem treningu i to mu javno poručujem. Kada bude odradio dobar trening sa našim timom na Jamajci i kada se bude uigrao, biće jedan od najboljih igrača", poručio mu je Šefer.

Usein Bolt poznat je kao veliki ljubitelj, ali i poznavalac fudbala, a budući da je najavio da bi poslije Igara 2016. mogao da se oprosti od atletike, nije isključena mogućnost da će se okušati u nekom drugom sportu.

Da ga je Šefer naterao da ozbiljno razmisli o primamljivoj ponudi potvrđuje i fotografija koju je okačio na svoj Instagram, uz poruku "da je sve moguće".

Bolt (27) je prvi atletičar koji je osvojio šest olimpijskih zlata u sprinterskim disciplinama i ujedno jedini koji je to uradio u disciplinama 100, 200 metara i u štafeti 4x100 metara dva puta uzastopno na Olimpijskim igrama - u Pekingu 2008. i Londonu 2012. Osvajač je i osam najsjajnih odličja na Svjetskim šampionatima, kao i svjetski rekorder na 100 i 200 metara.
(MONDO:Foto: twitter.com/usainbolt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC