• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajernu kazna zbog transparenata

Navijači Bajerna tokom meča sa Arsenalom "prozivali" Ozila i podržavali takozvanu državu Kosovo.

Bajern je u utorak uspešno sačuvao prednost iz prvog meča osmine finala Lige šampiona sa Arsenalom (2:0) i remijem 1:1 nastavio odbranu trofeja osvojenog prošle godine.

Gosti iz Londona odigrali su ispod očekivanja, tako da se utakmica u Minhenu neće prepričavati zbog dešavanja na terenu već nekih drugih stvari, koje i nemaju baš puno veze sa sportom.

Već po završetku meča došlo je do "prozivki" između trenela Arsenala Arsena Vengera i napadača Bajerna Arjena Robena, a nešto kasnije oglasila se i UEFA koja je pokrenula postupak protiv njemačkog kluba zbog ponašanja njegovih navijača.


Navijači Bajerna su u na tribinama Alijanc arene istakli zastavu na kojoj je bio nacrtan top, aludirajući na nadimak londonskog kluba "tobdžije", sa natpisom "gej ganers", a ispred topa nacrtana je karikatura fudbalera Mesuta Ozila bez donjeg dijela dresa.

Aktuelnom evropskom šampionu prijeti kazna od oko 60 hiljada evra, ali ne i suspenzija stadiona ili oštrija kazna, pošto mu je to prvi prekršaj, naveo je britanski list Telegraf.

Pored kazne za transparent na kome se nalazi fudbaler Arsenala, Bajern će biti u "nevolji" i zbog zastave sa iste utakmice sa natpisom: "Recite ne rasizmu! Recite da Kosovu! Prihvatite Kosovo u UEFA-u."
(MONDO:Foto: Youtube/screenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC