• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko, možeš da ideš, ali…

…ne smiješ preći u rivale u Engleskoj, navodno je saopštio Mančester siti.

Napadaču Mančester sitija Edinu Džeki dato je "zeleno svjetlo" da može ovog ljeta da napusti "Itihad", ali mu je zabranjen transfer u neki od takmaca Sitija iz Premijer lige, navode engleski mediji.

Centarforu reprezentacije Bosne i Hercegovine ostalo je još godinu dana do isteka ugovora sa "građanima" i zasad Siti ne planira da počne pregovore o njegovom produžetku.

Čak se uveliko šuška da je Džeki rečeno da u ljetnjem prelaznom roku može slobodno da napusti klub, ali ne da pređe u engleske ekipe koje bi rado vidjele napadača "zmajeva" u svojim redovima poput Totenhema i Arsenala.

Siti je navodno i "razrezao" cijenu od 15 miliona funti za Džekine usluge.


Mimo Ostrva, za realizaciju transfera od kontinentalnih timova zainteresovani su Borusija Dortmund, milanski rivali Inter i Milan, kao i španska Valensija.

Podsjetimo, Džeko je u subotu pogotkom u sudijskoj nadoknadi stavio tačku na novu pobjedu ekipe Manuela Pelegrinija u gostima kod Hala (0:2).

"Ovo bi mogla biti jedna od najboljih i najvažnijih pobjeda u sezoni, ali mi moramo da nastavimo pružati ovako dobre partije. Nama je ovaj meč značio jer smo prethodno izgubili od Vigana i ispali iz Lige šampiona od Barselone. Pokazali smo karakter, posebno jer smo više od 80 minuta igrali sa deset fudbalera", rekao je Džeko u izjavi za klupsku televiziju.

Reprezentativac BiH je prekinuo nevjerovatan "post" od 902 minuta bez pogotka u zvaničnim utakmicama za klub!

“Sretan sam zbog gola, jer nisam bio strijelac u nekoliko posljednjih utakmica. Takav je fudbal nekad daješ golove, nekad promašuješ. Igrali smo dobro, postigao sam gol, srećan sam”, dodao je on.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Alex Livesey)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC