• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Avdukić za MONDO: Žao mi je

Kapiten Borca Asmir Avdukić razočaran što njegov tim, uprkos inicijativi tokom većeg dijela susreta, nije uspio na Gradskom stadionu da savlada Velež.

Borac je tako ostao dužan svojim navijačima, obzirom da ni u četvrtom meču zaredom na svom terenu nije uspio da dođe do kompletnog plijena.

Olimpik i Mladost odnijeli su sva tri boda iz Platonove ulice (0:1), dok su se Čelik i sada Velež zadovoljili bodom (0:0).

Tako je tim Dragana Jovića već skoro 400 minuta bez pogotka na Gradskom stadionu. Posljednji gol svojih ljubimaca navijači u Banjaluci vidjeli su 30. oktobra prošle godine, kada je u 14. kolu mrežu Leotara pogodio Mladen Žižović u 54. minutu.

Čuvar mreže i kapiten Borca Asmir Avdukić smatra da je Borac bio daleko bolji rival, stvorio mnoštvo povoljnih prilika, imao i jedanaesterac, ali je njegov kolega na golu Mostaraca Senedin Oštraković "zaključao" ostao nesavladan.

"Žao mi je što smo propustili priliku da dođemo do pobjede. Za razliku od prošle domaće utakmice protiv Mladosti, odigrali smo mnogo bolje, imali mnogo više šansi, ali nismo uspjeli da ih iskoristimo. Stvarno mi je žao momaka, svi su se trudili koliko su mogli i nadam se da ćemo u narednim susretima biti bolji", istakao je reprezentativni čuvar mreže.

U narednom kolu Borac ima teško gostovanje. Igraće sa Zrinjskim u Mostaru, ekipom sa kojom se bori za izlazak na međunarodnu scenu.

"U svakoj utakmici moramo ići na pobjedu, bez obzira s kim igramo. Potrudićemo se da meč na stadionu 'Pod Bijelim brijegom' odigramo što bolje, kako bismo nadoknadili bodove koje smo izgubili protiv Veleža", naglasio je Avdukić.

Banjalučani nakon 22. kola Premijer lige BiH imaju 38 bodova, dva manje od grupe timova koja se bori za mjesto koje vodi u Evropu, Širokog Brijega, Zrinjskog i Sarajeva.

(Bojan Jakovljević - MONDO, foto: MONDO/B.J.)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC