• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi izgled "zmajeva"

Fudbaleri Bosne i Hercegovine će u naredne dvije i po godine u "kežual" izdanju nositi odjeću "Tom Tailor", a na zvaničnim događajima odijela "BOSS".

Prvi koraci saradnje kompanije "Tom Tailor" i selekcije BiH već su počeli u Insbruku, gdje su "zmajevi" poraženi od Egipta (0:2) u prijateljskoj utakmici.

Kako prenosi zvanični sajt Fudbalskog saveza BiH, kompanija "Tom Tailor" potvrdila je u ponedjeljak da će biti ponosni sponzor i pružati podršku fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine u naredne dvije i po godine.

"Tom Tailor" je tako iskazao da vjeruje u kvalitet i sposobnost "zmajeva" da će nastaviti s dobrim rezultatima iz prethodnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

U Insbruku su ljudi iz "Tom Tailor"-a uzeli mjere za "kežual" i formalne modne kombinacije reprezentativaca BiH, a tamo su napravljene i profesionalne fotografije "zmajeva" u ovoj garderobi.

"Bilo je simpatično ovo mjerenje i moram reći da je sve odrađeno profesionalno. Drago mi je da ćemo nositi 'Tom Tailor' odjeću na Svjetskom prvenstvu i uvjeren sam da će odgovarati našim potrebama", prenio je svoje utiske kapiten BiH Emir Spahić.

Podrška sportu je jedna od strateških smjernica sponzorske politike "Tom Tailor"-a, sa ciljem da istakne sve vrijednosti koje sport nosi sa sobom.

"Tom Tailor" je kao sponzor zadužen za "kežual" odjeću igrača Bosne i Hercegovine, a reprezentativci i stručni štab će takođe nositi i brendove "XYZ Premium Fashion Store"-a, odnosno odijela modne kuće "BOSS".


Upravo će njih obući za odlazak na Mundijal u Brazilu i nosiće ih na svim ostalim zvaničnim pojavljivanjima, navedno je na sajtu FS BiH.

(MONDO, foto: FS BiH)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC