• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović za MONDO: Idem u Angolu!

Trener banjalučkog Borca potvrdio za MONDO da neće predvoditi crveno-plave do kraja sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine!

Dragan Jović dobio je ponudu jednog kluba iz Angole, pa će u srijedu otputovati u Afriku kako bi se upoznao s novim timom i najvjerovatnije potpisao ugovor.

"Moja želja je bila da nastavim rad u Borcu, ali istina je da idem u Angolu na dogovor o preuzimanju jednog tamošnjeg kluba. Iako je banjalučki klub bio prioritet, ispala je ova situacija u Africi, koju nisam mogao da odbijem. Ovakve ponude su zaista odlične, pravi rariteti. Imao sam i zimus neke izdašne ponude, ali tada sam odlučio da ostanem na Gradskom stadionu. Ali sad sam zamolio ljude u klubu da me razumiju, a oni su me maksimalno podržali", izjavio je sad već bivši trener Banjalučana za naš portal.

Svjestan je Jović da napušta crveno-plave poslije četiri vezana domaća meča bez pobjede i bez postignutog gola i to pred važne utakmice sa Zrinjskim u Mostaru i Sarajevom u Banjaluci, direktnim konkurentima za plasman u Evropu.

"Nije sretan trenutak, igramo dvije važne utakmice, ali moj pomoćnik Vinko Marinović je odličan trener. Radio je samostalno i ranije i mislim da u ovom trenutklu Borac ne može pronaći boljeg stručnjaka da vodi ekipu. I to ne samo protiv Zrinjskog i Sarajeva već na duže staze. Kompletan stručni štab sa Markom Maksimovićem, Radovanom Gajićem i Nemanjom Zlojutrom je odličan i može da iznese teret igranja u Premijer ligi BiH".

Jović nije želio da otkrije ime svog novog kluba…

"Oni još imaju zvaničnog trenera pa sam zamoljen od rukovodstva tog prvoligaša da u javnosti ne pominjem o kojem klubu se radi dok ne završimo posao".

Na kraju razgovora se dosadašnji šef struke Banjalučana zahvalio našem portalu, ostalim medijima u Banjaluci na saradnji, ali i svim ljubiteljima fudbala u gradu na Vrbasu. Posebno najvatrenijim pristalicama Borca "Lešinarima".

"Zaista sam proveo divnu godinu dana u Banjaluci i nemam nijednu zamjerku na navijače, cjelokupnu javnost ili ljude u upravi kluba. Hvala svima, a posebno Radnoj grupi na čelu s Draškom Ilićem,  čovjekom koji ima viziju da izvuče Borac iz krize i naravno 'Lešinarima' na bezrezervnoj podršci", zaključio je Jović.

(N.Š./MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC