• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem iz raspada do tri boda

Rijetko loš početak "pijevaca" u duelu sa Sautemptonom, zatim oporavak i na kraju neočekivani gol Sigurdsona za pobjedu - 3:2!

Ekipa Totenhema vratila se iz "mrtvih" u nedelju popodne na Vajt Hart Lejnu!

Kao da nisu bili dovoljni uzastopni porazi od Čelsija (4:0) i Arsenala (1:0) u gradskim derbijima, uz to i eliminacija od Benfike u osmini finala Lige Evrope, Totenhem je poslije nepunih pola sata igre gubio od Sautemptona 0:2 (Rodrigez 19, Lalana 28).

Dvije očajne reakcije odbrambenih igrača izbacile su "svece" na put ka laganom trijumfu, ali gosti su ipak suviše rano pomislili da je posao obavljen i spustili gard.

TABELA: Čelsi 69, Liverpul (-1) 65, Mančester s. (-3) 63, Arsenal (-1) 62, Totenhem 56, Everton (-2) 54, Mančester j. (-1) 51, Njukasl (-1) 46, Sautempton 45, Aston Vila (-2) 34, Stouk (-1) 34...

Kristijan Eriksen u 31. minutu je iskoristio kiks Klajna da iz blizine smanji deficit, a isti igrač je na samom početku drugog poluvremena izjednačio na 2:2.

Soldado je kod korner zastavice oteo loptu smušenom Lovrenu, ubacio je paralelno sa gol-linijom, a Danac na "drugoj" stativi samo ćušnuo u praznu mrežu.

Čitavo drugo poluvrijeme vodila se ravnopravna borba, bez mnogo izrazitih prilika, da bi Gilfi Sigurdson odmjerenim, prizemnim udarcem sa 20 metara savladao "markiranog" Artura Boruca i donio "pijevcima" sva tri boda u sudijskoj nadoknadi vremena - 3:2!

Za Totenhem je vjerovatno prekasno da se vrati u trku za Ligom šampiona, ali ko zna... Naredne nedelje bijelo-plavi gostuju Liverpulu, nakon čega će u svih šest preostalih utakmica ulaziti kao favoriti na "papiru".
(MONDO:Foto: Beta/AP/Kirsty Wigglesworth)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC