• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Nisam baš najbolje spavao

JokanoviĆ: Derbi sam stavio u drugi plan, mada nisam baš najbolje spavao. Verujem u ovaj tim - bićemo prvaci!

 Jokanović: Nisam baš najbolje spavao  Izvor: MONDO

Sudbina je htela da Slaviša Jokanović trenerski debi na klupi Partizana ima protiv "večitog rivala". Do 20. minuta bio je to debi iz snova, ali onda je sve krenulo nizbrdo...Oluja u poluvremenu nagovestila je debakl crno-belih.

Dan posle ubedljivog poraza od Crvene zvezde (1:4), Jokanović je za sajt Partizana, izjavio da "nije baš najsrećnije spavao", ali i da je sada već polako "arhivirao" derbi, iako je svestan da navijači crno-belih neće skoro preboleti ono što se dešavalo u subotu u komšiluku.

"Propustili smo veliku šansu. Imali smo ih u jednom momentu, ali su se izmigoljili. Imali smo puno problema sa prekidima i završilo se neslavno po nas. Upravo je prekid igre bio najveći adut Crvene zvezde. Ispostavilo se da samo nas mogu time da iznenade...", jada se Jokanović.

Iako je bodovna prednost sada samo +3 u korist Partizana, Jokanović veruje da će titula ipak doći u Humsku, kao i da i dalje veruje da je njegov tim jači od Crvene zvezde!

"Kažete Partizan je i dalje na prvom mestu, a ja kažem da će i na kraju biti prvi. I dalje držim da Partizan ima kvalitetnu ekipu, dobre fudbalere. Jeste da nas je Zvezda pobedila, ali Partizan ima jači tim! Nismo to pokazali u meču sa Zvezdom, ali prilika za popravni sledeće subote kada nam u goste dolazi Smederevo", rekao je Jokanović.

Trener Partizana poziva navijače da ne osuđuju igrače koje su podržavali tokom jesenjeg dela sezone.

"Nema razloga da se ne veruje u ovaj tim, ali moraće da izginu u subotu da dobiju Smederevo. Moramo sve da uradimo da se sledeća utakmica dobije. Nijedan drugi rezultat za nas ne postoji osim pobede. Utakmica sa Crvenom zvezdom je završena i treba da se okrenemo narednim protivnicima", poručio je Jokanović.

"Znam da navijači boluju, ali ja moram derbi da stavim u drugi plan. Doći će novi derbi i biće prilike da se revanširamo",
dodao je trener Partizana.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC