• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Nikolić: Ne odustajemo od titule

Trener Partizana najavio borbu sve dok njegov tim ima šanse da odbrani trofej.

Pobjeda u "vječitom derbiju" prošle subote dala je jak vjetar u leđa igračima Partizana, koji su nedjelju dana kasnije savladali Donji Srem u Novom Sadu ubjedljivih 5:0.

Upozoravao je Marko Nikolić svoje igrače da su utakmice poslije derbija uvijek teške, bez obzira na rivala, a oni su ga poslušali i bez opuštanja ušli u meč.

Već u 6. minutu Danko Lazoviće je načeo Sremce, potom je Petar Škuletić u 40. duplirao prednost, a onda je Nemanja Kojić ušao sa klupe i postigao het-trik.

"Dobro smo odigrali. Poslije derbija je uvijek teško igrati, ali dobro smo otvorili utakmicu. Moglo je da bude i još golova, ali nedostajalo nam je i malo svježine. Igrači su možda i emotivno ispražnjeni poslije derbija"
, rekao je Nikolić pred kamerom TV Arena Sport i potom pohvalio igrače koji su na teren ušli sa klupe, Nemanju Kojića, Predraga Luku i Nikolu Ninkovića.

"Sve tri izmjene su fenomenalno ušle u igru".

Trener crno-bijelih istakao je da će se njegova ekipa boriti sa Crvenom zvezdom dokle god ima i teoretsku šansu da odbrani titulu.

"Borićemo se dokle god bude bilo šansi, ne odustajemo od titule. U ovom trenutku smo poravnati", rekao je Nikolić.

Strateg Donjeg Srema, Vlada Čapljić smatra da su gosti (uslovno rečeno, pošto se meč igrao u Novom Sadu) zasluženo pobijedili.

"Nije mi prijatno da pričam poslije teškog poraza, ali Partizan je zasluženo pobijedio. Imali su više energije, više su trčali i više željeli pobjedu. Ovu utakmicu treba što brže da zaboravimo i da ne dozvolimo da nam ostavi posljedice u naredna tri kola".

(MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC