• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović: Nije gotovo, Mojsilović: Jeste

Trener Zvezde ne želi da prima čestitke za osvajanje titule poslije pobjede nad Radom. Trener Rada: "Čestitam Zvezdi unaprijed".

Trijumfom u gradskom, pa i komšijskom derbiju protiv Rada, Crvena zvezda napravila je značajan korak ka tituli.

Golom Nenada Milijaša iz penala u prvom poluvremenu i Dragana Mrđe poslije prekida u drugom, lider Superlige sačuvao je tri boda prednosti u odnosu na Partizan, uz bolji skor u međusobnim mečevima.

Do kraja sezone biće odigrane još tri kola. Zvezda će tražiti bodove i protiv Slobode, OFK Beograda i Vojvodine. Za titulu će joj biti dovoljne dva trijumfa, u slučaju da crno-bijeli takođe budu uspješni do kraja.

Uprkos tome što je njegov tim u značajno boljoj situaciji od "vječitog" rivala pred finiš prvenstva, Slaviša Stojanović odlaže priču o tituli.

"Dobro, daleko je do kraja. I sljedeća utakmica će biti teško gostovanje i moramo da idemo iz utakmice u utakmicu, kao i sve do sada. Imali smo problema sa povredama i Milijaš je imao temperaturu prije utakmice, Pavićević je pao nezgodno na leđa, pojavila mu se i krv. Ipak, uspjeli smo da ostvarimo svoj cilj", rekao je on za TV Arena sport.

Zvezda počinje pripreme za Užice...

"Teško gostovanje", konstatovao je trener crveno-bijelih i otišao u svlačionicu.

Njegov kolega sa klupe Rada najavio je da će izvesti "obrijanu i očešljanu ekipu", koja će više razmišljati o narednoj utakmici, protiv Donjeg Srema. "Građevinari" su se trudili, ali su poklekli u 31. minutu, poslije odluke sudije Dejana Filipovića da dosudi penal za domaće, o kojoj će sigurno biti riječi i narednih dana.

"Došli smo da odigramo najbolje što možemo. Prvo smo igrali presing 'čovjek čovjeka' po cijelom terenu, a onda zonu 4-3-3. Možda smo u tim trenucima bili bolji, ali nismo dali gol. Zvezda je zasluženo pobijedila, a mi smo igrali najbolje što možemo", izjavio je Mojsilović i dodao:

"Fudbal se igra na jedan i na dva dodira, to smo u nekoliko situacija demonstrirali. Jednostavna je igra i kada smo to radili došli smo do šesnaesterca Zvezda. U tim situacijama već se dolazi i do pitanja kvaliteta. Zvezda je to iskoristila i čestitam joj osvajanje titule. Čestitam joj unaprijed".

"Građevinari" će posljednja tri kola dočekati u zoni ispadanja. Do kraja će igrati protiv Donjeg Srema, Voždovca i Spartaka.

(MONDO, Foto: Tanjug/Sava Radovanović/bb)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC