• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Voše: Tužan sam

Branko "Sosa" Babić upućuje na to da u sroskom fudbalu nije sve čisto.

O onome o čemu se priča nezvanično, tiho, u kafanama i daleko od zvaničnika srpske Kuće fudbala, trener Vojvodine Branko "Sosa" Babić odlučio je da, onako, tek progovori.

Da ukaže da nečega lošeg ima, ali bez imena, prezimena, konkretnih podataka.

Uostalom, kada i bilo onih koji su priznavali da su igrali namještene utakmice u Srbiji, dogodilo se veliko ništa.

U finišu Superlige, dok počinju da dolaze "očekivani" rezultati u utakmicama koje je nemoguće odigrati na kladionici, trener fudbalera Vojvodine rekao je:

"Već godinama sam tužan zbog stvari na terenu koje i djeca vide", rekao je Babić u intervjuu za "Večernje novosti", koji prenosimo.

"Od trenera se traži komentar a dužan je da ga ponudi predsjednik. Oni govore da to ne postoji, a praksa ih demantuje. Godinama se dešavaju čudne stvari. Timovi koji ulažu i vrijedno rade ne smiju da budu uzdrmani vanfudbalskim stvarima. Nije riječ samo o ovoj godini u kojoj ima mnogo ekipa u opasnoj zoni".

Po pitanju Vojvodine, što se uostalom i vidjelo u nekoliko mečeva prethodno "označenih", iz kojih je njegov tim izašao kao pobjednik, Babić nema dilemu.

"Iskreno i čisto i u svakom meču idemo na pobjedu. Međutim, bojim se da u našem fudbalu nešto postoji i da je naš fudbal zbog toga bolestan. Naravno, niko neće javno da govori o tome, ali nadam se da će svima dosaditi i da će stvari izaći na vidjelo, jer je izgleda fudbal na zadnjem mjestu. Uzročnici svega se znaju, ali tako ide iz godine u godinu pa se pitamo zašto se nismo plasirali ili zašto našim klubovima ne ide u Evropi. Nadam se da će doći u pamet ljudima koji vode fudbal da jednom počnu da rješavaju taj problem", zaključio je Babić.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC