• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Užičani: Prvenstvo je neregularno, istupićemo

Fudbalski klub Sloboda iz Užica zatražio hitnu sjednicu Izvršnog odbora Zajednice superligaša i ostavku predsjednika tog tijela Zvezdana Terzića.

Užičani su digli glas!

Fudbalski klub Sloboda poslao je u ponedjeljak medijima saopštenje u kojem traži hitnu sjednicu Izvršnog odbora Zajednice superligaških klubova, ostavku predsjednika tog tijela Zvezdana Terzića, a tokom dana će razmotriti da li će uopšte igrati meč narednog kola protiv Crvene zvezde!

"U ponedjeljak, 5. maja (danas) biće održana vanredna sjednica Upravnog odbora FK Sloboda na kojoj će biti razmotrena odluka o neodigravanju utakmice 28. kola protiv Crvene zvezde, i svrshishodnosti daljeg učešća u ovakvom, neregularnom takmičenju, tj. o istupanju Slobode iz takmičenja"
, piše u saopštenju.

Sloboda je najavila i da će policiji podnijeti krivične prijave protiv NN lica u Zajednici klubova Superlige, Fudbalskog saveza Srbije i Stručno-strukovnih organizacija fudbalskih sudija i ističe da će klub biti uporan u namjeri da se ispitaju "sve zloupotrebe", a lica za koja se bude dokazala krivica trajno istjeraju iz fudbala i sporta.

Uz to, Sloboda je najavila i da će o svemu obavijestiti Evropsku kuću fudbala (UEFA).

Istovremeno sa ovim saopšenjem Slobode, došla je i informacija iz Zajednice superligaša da je sjednica zakazana za srijedu, 7. maj.

Sloboda je u više navrata ove sezone isticala nezadovoljstvo suđenjem a ono je kulminiralo nakon poraza od Napretka u Kruševcu 1:3 proteklog vikenda. Time su Užičani još više ugroženi u borbi za opstanak.

Sjednica Izvršnog odbora Zajednice biće održana u prostorijama Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi od 15 časova. Jedina tačka dnevnog reda na ovoj sjednici biće tekuće takmičenje u sezoni 2013/14. Jelen Superlige Srbije.

(MONDO, Foto: FK Sloboda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC