• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Avdukić za MONDO: Nemam riječi…

…da opišem osjećaj kad je selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić pročitao moje ime sa spiska putnika za Brazil!

Golman banjalučkog Borca Asmir Avdukić jedini je fudbaler iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, koji će osjetiti draž nastupa na Mundijalu u Brazilu.

Popularni Pape je u ponedjeljak saopštio spisak od 24 igrača koja će povesti na Svjetsko prvenstvo, a među njima i kapiten Banjalučana i pouzdani čuvar mreže.

"Iako je bilo donekle očekivano jer sam već dugo vremena član reprezentacije, to je je osjećaj koji mora da se doživi. To ne može da se opiše riječima. Izuzetna mi je čast što ću biti dio jednog takvog spektakla. Učešće na Mundijalu je najviše što postoji u karijerama svakog fudbalera", rekao je za MONDO oduševljeni "Avduka".

Legendarni "Štraus sa Grbavice" Ivica Osim nije ništa zamjerio selektoru Sušiću, ali je izrazio žaljenje što osim Avdukića nema nijednog igrača iz Premijer lige BiH.

"Premijer liga BiH ima kvalitetnih igrača, ali ne bih se miješao u izbor selektora, koji je u ovom trenutku izabrao fudbalere za koje misli da su najbolji i da su u najboljoj formi. Ali, u budućnosti će sigurno biti više igrača u A nacionalnom timu BiH iz domaćeg prvenstva".

MI SMO BORAC I UVIJEK IDEMO NA POBJEDU



Njegov klub je u posljednjem kolu "petardom" ispratio Leotar (0:5) u Prvu ligu Republike Srpske čime je prekinuta negativna serija od dva vezana poraza u šampionatu BiH.

"Pobjeda u Trebinju nam je podigla raspoloženje, dobili smo i na samopouzdanju jer dugo nismo pobijedili nekog s pet ‘komada’. Možda bi bilo bolje da je taj susret igran ranije, možda bi nas to dodatno stimulisalo u pojedinim mečevima".

Crveno-plavi će indirektno odlučivati u posljednjem kolu o drugom putniku u niži rang pošto dočekuju Travnik, koji se sa prijedorskim Rudarom bori za bodove spasa.

"Nas ne zanima ko će da ispadne iz lige Travnik ili Rudar. Mi igramo za Borac i imamo obavezu da idemo na pobjedu u svakoj utakmici i tako će biti i u posljednjem kolu. Želimo da se trijumfom oprostimo od svojih navijača, koji su nas tokom svih ovih godina bodrili. A da li će to pomoći nekom, nama nije prioritet", zaključio je kapiten Borca.

(N.Š./MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC