• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović trener španskog Erkulesa

Četvrti klub u trenerskoj karijeri Slaviše Jokanovića, poslije Partizana, Muangtonga i Levskog, je Erkules.

Slaviša Jokanović (45), bivši trener Partizana, Muangtonga i Levskog, pokušaće da spase što se spasti da u posljednjih pet kola španske Segunde.

On je ove večeri preuzeo Erkules, koji se trenutno nalazi na posljednjem mjestu u drugoj ligi Španije, ali za koji i dalje nije sve izgubljeno. Sve što je potrebno da uradi Srbin je da trgne ekipu koja je u seriji od četiri poraza, a toj seriji prethodio je niz od četiri remija!

Četiri od moguća 24 boda u prethodna dva mjeseca, gurnula su Erkules na dno drugoligaškog karavana, zbog čega je smijenjen Kike Ernandez. Samo nekoliko sati kasnije, postavljen je Jokanović. On je u igračkoj karijeri nastupao za Real Ovijedo, Deportivo La Korunju, Tenerife i Mursiju, a sada će u Španiji debitovati kao trener.

Šanse da uspije u svojoj namjeri, da očuva status drugoligaša Erkulesu, nisu nemoguće, jer Haen i Majorka imaju samo tri boda više od njegovog novog tima.

Jokanović je trenirao Partizan od zime 2007. do leta 2009. godine. Potom je radio na Tajlandu, od zime 2012. do ljeta 2013. godine, kada se oprobao u Bugarskoj, ali se kratko zadržao u Sofiji - od jula do oktobra prošle godine.

Erkules je prije ove crne serije, imao sasvim korektan skor u Segundi (10-7-12) i djelovalo je da je daleko od zone ispadanja, ali su se onda stvari u Alikanteu "debelo" zakomplikovale.

Jokanović će debitovati u utakmici sa Sportingom iz Hihona, koji se bori za plasman u Primeru i za koji nastupaju dva srpska fudbalera, napadači Stefan Šćepović i Dejan Lekić. Prvi je postigao 22, a drugi deset golova!

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC