• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vokri: Ne žalim što sam igrao u Partizanu

Predsednik nepriznatog Fudbalskog saveza Kosova Fadilj Vokri izjavio je da nikad nije zažalio što je branio boje beogradskog Partizana.

 Vokri: Ne žalim što sam igrao u Partizanu Izvor: MONDO

Vokri je iz matične Prištine 1986. godine prešao u Humsku, iako je na stolu imao ponudu zagrebačkog Dinama. U Humskoj je ostao pune tri sezone.

"Apsolutno nisam zažalio što sam tada prešao u Partizan. Bio sam profesionalni fudbaler i politika me nije interesovala. Sa 'modrima' nisam uspeo da se dogovorim, a sa Partizanom je sve rešeno bez problema. Uostalom, na Kosovu je tada bilo mnogo navijača Partizana jer je, tradicionalno, većina kvalitetnih igrača sa Kosova nastupala za crno-bele", rekao je Vokri za mostarsko izdanje "Večernjeg lista".

Prema njegovim rečima, Kosovu predstoji velika borba oko priznanja u evropskoj i svetskoj kući fudbala, pa pitanje selektora reprezentacije ostavlja po strani.

"Imam prioritetnih poslova oko priznavanja Kosova u članstvu UEFA i FIFA, pa u ovom trenutku ne razmišljam o imenovanju novog selektora. Tačno je da se Miroslav Ćiro Blažević ponudio, ali zasad još nismo razmišljali o tome. U svakom slučaju, bila bi nam čast da takav stručnjak preuzme našu selekciju", dodao je nekadašnji centarfor Prištine, Partizana, Fenerbahčea i francuskog Nima, koji je u dresu reprezentacije bivše Jugoslavije postigao šest golova na 12 utakmica.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC