• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Finale Kupa najznačajnija utakmica u Srbiji"

Vojvodina ili Jagodina? U finalu Kupa Srbije (srijeda, 20) sastaće se ekipe koje su i prošle godine odmjerile snage. Novosađanima šansa za revanš.

Treneri Jagodine i Vojvodine Mladen Dodić i Branko Babić složili su se u ocjeni da je finale nacionalnog kupa, uz "vječiti derbi" najznačajnija utakmica u Srbiji, i poručili da očekuju lijepu fudbalsku predstavu.

"Finale kupa je uz vječiti derbi najveći praznik srpskog klupskog fudbala. Želim da svi akteri budu na pravom nivou i da napravimo spektakl. Vojvodina želi da u sedmom pokušaju osvoji kup, ali mi imamo ambicije da odbranimo trofej i to smo zacrtali kao cilj u ovoj sezoni. Vojvodina je mlada i poletna ekipa i mogu da kažem da igraju najljepši fudbal u Srbiji ", rekao je Dodić na konferencije za medije na stadionu Partizana.

Kapiten Jagodine Ivan Cvetković rekao je da je finale Kupa Srbije jedna od najvećih utakmica u zemlji i ono zbog čega se trenira.

Trener Vojvodine Branko Babić izjavio je da njegov tim ima priliku za popravni poslije prošlogodišnjeg poraza od Jagodine u finalu tog takmičenja.

"Ne želim da opterećujemo igrače, želim samo da igraju lijep fudbal. Jagodina je iskusan tim, dugo su na okupu i igraju dosta čvrsto. Fudbal će se igrati i poslije srijede, a mojim igračima je ovo prvo iskustvo i imaju šansu da urade nešto veliko. Jagodina je favorit i u maloj su prednosti", ocijenio je Babić.

Kapiten Novosađana Nemanja Radoja istakao je da bi njemu i saigračima mnogo značio trofej.

"Došla je utakmica za koju smo se spremali mjesecima. Spremni smo da damo sve od sebe i pehar donesemo u Novi Sad. Ne možemo da izbrišemo prošlogodišnji poraz, ali pokušaćemo da ga zaboravimo dok traje meč", rekao je Radoja.

Finale Kupa Srbije između Vojvodine i Jagodine igra se u sredu na stadionu Partizana od 20 sati.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC