• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bolesna poruka Kolarova i Nastasića"

Stranka dijaspore Bosne i Hercegovine osudila je ponašanje Aleksandra Kolarova i Matije Nastasića tokom proslave titule Mančester sitija.

Ova stranka, koja je osnovana 2012. godine i čiji je cilj unitarizacija BiH, izrazila je protest zbog zloupotrebe medija u cilju širenja nacionalističkih poruka, navodeći primjer isticanja slogana "Srbija do Tokija" fudbalera Sitija Aleksandar Kolarova i Matije Nastasića.

''Ova poruka, kao što su to prikazivali i grafiti ispisani na spaljenim kućama u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Kosovu, iskazuje bolesnu ambiciju velikosrpskih nacionalista da provedu u djelo ideju Srpske akademije nauka i umjetnosti'', navode iz SD BiH, a prenosi agencija ''Fena''.

U ovoj partiji takođe smatraju da su srpski fudbaleri pomutili slavlje navijača i brojnih gledalaca pred malim ekranima te navode da su svoj patriotizam mogli prikazati na brojne druge načine.

''Nije slučajno da su za ovu priliku izabrali ovakvu poruku svijetu. Za ovakvo ponašanje nema opravdanja i nadamo se da će uprava Mančester sitija da reaguje, kao i Svjetska fudbalska federacija (FIFA)'',
istakla je Stranka dijaspore BiH.

(MONDO/Agencije, foto: Twitter/WeAreMCFC)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

SSSS

Svaka cast za Kolarova i Nastasica. A onima koji ne znaju kada i kako je nastala ta parola neka pogledaju utakmicu Zvezda Kolo Kolo u Tokiju 1991.kada je Zvezda postala klupski prvak svijeta.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC