• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lev spreman za nepopularne odluke

Selektor Nemačke Joakim Lev poslao plan rada svim kandidatima za nacionalni tim, izveštaje očekuje jednom nedeljno.

 Lev spreman za nepopularne odluke Izvor: MONDO

Ko misli da igra za Nemačku na Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj, od 7. do 29. juna ove godine, moraće jednom nedeljno da šalje selektoru Joakimu Levu izveštaje o "radu na sebi"!

"Svaki kandidat za EURO dobio je od stručnog štaba reprezentacije preporuke na čemu bi trebalo da radi do početka priprema. Od sada očekujemo da nas igrači svake nedelje obaveštavaju dokle su stigli u ispunjavanju zadataka", rekao je Lev u intervjuu magazinu "Kiker".

Dakle, ko ne bude naporno i predano radio, posmatraće EP iz fotelje. Lev nije oklevao ni da "prozove" fudbalere koji ne bi imali mesta u reprezentaciji, kada bi spisak saopštio sada.

Po njegovom mišljenju, potpuno van forme je krilni igrač Betisa David Odonkor, a na primeru Tomasa Hiclšpergera i Marija Gomeza iz Štutgarta može se videti kako bi trebalo da izgleda reprezentativac Nemačke.

"Selektor je spreman da donese i neke nepopularne odluke prilikom sastavljanja ekipe, ako bude smatrao da će tako doprineti uspehu reprezentacije. Sve što radimo za cilj ima kvalitetnu igru i pobede na prvenstvu Evrope", objasnio je menadžer "pancera" Oliver Birhof.

Nemačka je prošle godine postala prva reprezentacija koja je kroz kvalifikacije osigurala plasman na EURO 2008. Prvi meč na velikom takmičenju odigraće 8. juna protiv Poljske, Hrvatska je na redu 12. juna, a četiri dana kasnije domaćin Austrija.

Imena putnika na šampionat Lev će saopštiti 16. maja.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC