• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IO FSS: Poništena odluka o baražu!

Superliga Srbije još nije završena, jer je Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije vratio ceo predmet oko utakmice Rad - Metalac na ponovno razmatranje prvostepenom organu.

 IO FSS: Poništena odluka o baražu! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Takmičarska komisija FSS u ponedeljak je registrovala službenim rezultatom 3:0 baraž utakmicu između Rada i Metalca.

Metalac se žalio

Klub iz Gornjeg Milanovca uputio je žalbu Izvršnom odboru FSS na odluku Takmičarske komisije po kojoj je morao da se odigra novi revanš meč baraža protiv Rada. "Posle prekida zbog suzavca i onesposobljavanja četvorice naših igrača, jasno je da je Rad kriv za očajnu organizaciju meča. Grubo je prekršen pravilnik takmičenja, pa smo se žalili Izvršnom odboru koji ima rok od najviše 30 dana da donese konačnu odluku", izjavio je predsednik Metalca Dragoljub Vukadinović.

Ipak, Izvršni odbor srpske kuće fudbala na sednici u Staroj Pazovi vratio je predmet na ponovno razmatranje prvostepenom organu, prenosi "Žurnal".

Kako bi se kompletirao "dosije" prekinute baraž utakmice na Banovom brdu, zatraženi su izveštaji Medicinske komisije FSS i MUP Srbije.

Konačnoj odluci Izvršnog odbora FSS o vraćanju predmeta prvostepenom organu, prethodio je zajednički sastanak predsednika Takmičarske komisije, Disciplinske komisije, Komisije za pravna pitanja i Komisije za žalbe.

Kako bi se sagledale sve činjenice prekinutog meča baraža IO FSS je insistirao na izveštajima Medicinske komisije i MUP Srbije.

Rok da predmet prekinute baraž utakmice bude rešen je 1. jul. Do 15. jula kako su najavili u FSS biće održan niz sastanaka, odnosno sednica Odbora za hitna pitanja, a za pomenuti datum planiran je još jedan Izvršni odbor.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC