• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

David Vilja u suzama, oproštaj velikog igrača!

Nije ni čudo što se sve slomilo u Davidu kada ga je Visente Del Boske zamenio na oproštaju od Mundijala i, očigledno, dresa španske reprezentacije.

Debitovao je tek sa 23 godine i dva meseca, ali je sve nadoknadio!

Odlazi kao 32-godišnjak, sa titulom prvaka sveta i dve titule prvaka Evrope, sve tri u nizu, odlazi sa 59 golova na 94 utakmice za Španiju, od čega je jedan postigao baš na oproštaju, u utakmici sa Australijom.

Davida Vilju slomile su emocije kada ga je u drugom poluvremenu, zasluženo, sa terena povukao selektor Visente Del Boske. Vilja je tada već bio postigao lep gol za vođstvo reprezentacije koja se, za razliku od njega, neslavno oprostila od Mundijala u Brazilu.

Vilja će ovo takmičenje pamtiti po velikom neuspehu svog tima, ali mi ćemo njega pamtiti po golovima, golovima, golovima... i šest neverovatnih godina, tokom kojih je bio neizostavan faktor u uspesima "Crvene furije", pa i onda kada je lomio nogu i gledao mečeve sa strane. 

Vilja je na kraju ove sezone, tokom koje je uzeo Primeru sa Atletikom i igrao finale Lige šampiona, odlučio da ode u SAD i zaigra za Njujork siti, filijalu Mančester sitija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC