• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kovač: Odlučile su sitnice

Selektor Hrvatske priznao da je Meksiko bio bolji tim u odlučujućem duelu za plasman u osminu finala.

Selektor reprezentacije Hrvatske Niko Kovač ocenio je da njegova ekipa nije igrala toliko loše protiv Meksika u ponedeljak uveče kao što to pokazuje rezultat - 1:3.

"Čestitam Meksiku, jer su pokazali da su bolja ekipa. Postigli su nam dva gola iz prekida, što smo mi hteli njima, ali to je tako u fudbalu. Odlučile su sitnice", smatra Kovač, a prenose hrvatski mediji.


Hrvatska je u poslednjem kolu Grupe A poražena od Meksika 1:3, a prvi gol u meču postignut je tek u 72. minutu. Samo 10 minuta kasnije bilo je 3:0 za Meksiko...

"Vidite koliko je to kvalitetna ekipa. Imali su poštovanje prema nama, nisu išli u presing, bilo je to jedno nadmudrivanje", dodao je Kovač.

Na pitanje zašto nije igrao sa klasičnim zadnjim veznim igračem, a sa Ivanom Rakitićem napred, Kovač je rekao da je on selektor i da on donosi odluke.

"Tako je to u fudbalu: kad sve ide, ide, a kad ne ide, svako će se javiti... Ja sam selektor i ja odlučujem! Poštujem ako neko ima drugo mišljenje, ali ja odlučujem. Nismo bili loši kao što rezultat govori. Pokušali smo sve, nismo uspeli, protivnik je bio bolji", istakao je Kovač.

Pored Meksika, koji je zauzeo drugo mesto Grupe A, u narednu fazu ide i prvoplasirani Brazil. Takmičenje su završili Kamerun i Hrvatska.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC