• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša sa Milinković-Savićem počela pripreme

Novi trener Novosađana Zoran Marić izvršio prozivku igrača i odradio prvi trening sa ekipom za novu sezonu. Navijači podržali ekipu.

 Voša sa Milinković-Savićem počela pripreme Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nakon kratkog razgovora u svlačionici i obavljene prozivke, novi trener Vojvodine Zoran Marić odradio je u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov" u ponedeljak uveče prvi trening sa fudbalerima, čime su započele pripreme za na novu sezonu.

Treningu su prisustvovali svi igrači koji su završili prolećni deo minulog prvenstva, sa izuzetkom opravdano odsutnog mladog štopera Srđana Babića.

Trenirali su golmani: Srđan Žakula, Milan Jovanić, Emil Rockov i Vanja Milinković-Savić, odbrambeni igrači: Igor Đurić, Bojan Nastić, Stefan Nikolić, Milko Novaković, Nino Pekarić, Marko Živković i Radovan Pankov. Od igrača sredine terena su trenirali Nemanja Radoja, Marko Poletanović, Mirko Ivanić, Enver Alivodić, Milan Spremo, Darko Puškarić i Nikola Popara, te napadači Mijat Gaćinović, Georgije Ilić, Jovan Stojanović, Uroš Nenadović i Lazar Veselinović.

Pred sam početak treninga, grupa od dvadesetak navijača novosadskog superligaša zatražila je dozvolu da se obrati igračima.

"Naša borba protiv stare uprave koju i dalje vodimo, vas ne treba da interesuje. Vaše je da dobro radite, da na svakoj utakmici vidimo da izgarate na terenu, a rezultati će doći. Daleko manje nas zanima rezultat, da li osvojite tri boda, jedan ili ni jedan, bićemo uz vas, ali na svakom meču želimo da vidimo vaše maksimalno zalaganje. Kada je tako, nama je srce puno, a sve ostalo je manje bitno", preneo je novosadski "Dnevnik" obraćanje jednog od navijača fudbalerima.

Najaktulenija tema na prvom sastanku bio je žreb u Nionu koji je Vojvodini dodelio vrlo teškog protivnika, slovački Trenčin.

"Siguran sam da smo mogli daleko bolje da prođemo, jer dobili smo izuzetno teškog protivnika. Školu fudbala iz tog dela Evrope odlikuje organizovana i disciplinovana igra sa naglaskom na jaku odbranu. Ipak, ima još dovoljno vremena do početka dvomeča sa slovačkom ekipom i mislim da ćemo spremni dočekati duele u kojima i mi imamo svoje adute", rekao je trener Zoran Marić.

Na prvom treningu pojavio se i Vanja Milinković-Savić, talentovani golman, koji je u pregovorima sa Mančester junajtedom. Na pitanje da li je bio u Engleskoj, odgovorio je potvrdno, a na pitanje da li je potpisao za Mančester junajted, kratko je odgovorio: "Ne!"

Ostala je dilema da li je, s obzirom na to da je maloletan, potpis eventualno stavila njegova majka, ili Vanja, iako su se klubovi dogovorili, nije zadovoljan uslovima koje mu je ponudio slavni klub. Dilema će verovatno biti uskoro razrešena.

Igrači Vojvodine do daljeg će trenirati u Novom Sadu, jer detaljan plan priprema nije utanačen.   

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC