• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo šta je Prandeli rekao Baloteliju...

Selektor Italije Prandeli podneo je ostavku posle sukoba sa Balotelijem. Sada se pročulo i kako je sve počelo...

Čini se da su svi bili zamenljivi u timu Italije, osim Andree Pirla i Marija Balotelija.

Sada već bivši selektor Ćezare Prandeli nije se pokajao zbog prvog, ali jeste zbog drugog, štaviše priznao je to javno i rekao da "zbog pogrešne procene da je Baloteli taj, podnosi ostavku".

To je Prandeli rekao posle 3. kola u grupi, posle utakmice sa Urugvajem (0:1), u kojoj je Balotelija morao da ostavi u svlačionici na poluvremenu, a onda ostao sa desetoricom zbog isključenja Klaudija Markizija.

Šta se zapravo dogodilo na stadionu u Natalu...


Naime, italijanski mediji tvrde da je Prandeli u toku prvog poluvremena pozvao Balotelija do aut linije i rekao mu: "Promeni svoje ponašanje, inače ću morati da te zamenim".

Baloteli je za kratko vreme, iako su ga Urugvajci provocirali, poslao lakat koji sudija nije video, potom imao oštar start i burnu reakciju kod arbitra, a onda suludim skokom u vis udario protivnika kolenom u glavu i prošao samo sa žutim kartonom.

Shvativši da je pitanje vremena kada će napadač biti isključen, selektor mu je poslao upozorenje.

Međutim, Baloteli tu nije stao. Nastavio je da se "kači" sa rivalima, a onda, nezvanično, u svlačionici ušao u sukob i sa selektorom i sa saigračima. Prandeli ga je poslao na tuširanje, Italija se vratila na travnjak, ubrzo ipak ostala sa desetoricom i u finišu utakmice primila gol, a odgovarao joj je remi.

Kada su četvorostruki prvaci sveta eliminisani već u prvoj fazi, jedan od najiskusnijih u timu, Danijele De Rosi, rekao je da su reprezentaciji potrebni "pravi ljudi, a ne Panini sličice ili lutkice".

Time je aludirao na Balotelijev post pre početka Mundijala, gde je sličicu sa svojim likom nalepio na svako mesto na stranicama određenim za reprezentaciju Italije, uz komentar: "Why always me?"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC