• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Advokat Vujin: Tužilaštvo pobrkalo lončiće

Advokat Milan Vujin izjavio da Dragan Džajić ne može da bude pod optužnicom vezano za transfer Zorana Njeguša u Atletiko Madrid 1998. godine.

 Advokat Vujin: Tužilaštvo pobrkalo lončiće Izvor: MONDO

Advokat Milan Vujin izjavio je da je iznenađen zahtevom Okružnog tužilaštva za proširenje istrage protiv njegovog branjenika Dragana Džajića, ocenivši da "neko ima debeli interes da se sve ovo sprovodi".

Okružno tužilaštvo u Beogradu u sredu je podnelo zahtev za proširenje istrage protiv bivših funkcionera Crvene zvezde, Džajića, Vladimira Cvetkovića i Miloša Marinkovića, zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj prilikom transfera Zorana Njeguša u Atletiko iz Madrida.

"Kada je u pitanju Džajić, policija i tužilaštvo su pobrkali lončiće. On je u vreme Njeguševog transfera 1998. godine bio samo tehnički rukovodilac, odnosno sportski direktor Zvezde, tako da nije mogao da zloupotrebi položaj", objasnio je Vujin.

Džajićev advokat napomenuo je da odluka Okružnog suda da se Džajiću, Cvetkoviću i Marinkoviću produži pritvor za još 30 dana "sasvim očekivana", s obzirom na dosadašnji tok postupka.

Cvetkovićev advokat Sead Spahović nije želeo da komentariše odluke suda i tužilaštva jer je, kako je rekao, za njih čuo samo na vestima.

Protiv pomenute trojice već se vodi istraga zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj u vezi sa transferom Gorana Drulića u špansku Saragosu.

Krivično vanraspravno veće Okružnog suda u Beogradu produžilo im je pritvor zbog mogućeg uticaja na svedoke koje još nije saslušao istražni sudija.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC