• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bunjevčević: Vratiću Zvezdi evropski sjaj

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novog sportskog direktora Gorana Bunjevčevića.

 Bunjevčević: Vratiću Zvezdi evropski sjaj Izvor: MONDO

Odlukom UO FK Crvena zvezda Bunjevčević će zameniti Stevana Stojanovića koji je premešten na mesto savetnika predsednika Kluba Toplice Spasojevića.

U prvom zvaničnom obraćanju javnosti Bunjevčević je istakao zadovoljstvo imenovanjem na odgovornu funkciju i najavio povratak evropskog sjaja Crvenoj zvezdi.

“Zahvalio bih se predsedniku Toplici Spasojeviću i Upravnom odboru na poverenju koje su mi ukazali. Kao klinac sam sanjao da jednoga dana dođem na ovaj stadion i gledam utakmicu Crvene zvezde. Uspeo sam da ispunim svoj san i da postanem prvotimac Crvene zvezde i kapiten ekipe. Vraćam se u klub na odgovornu funkciju u trenutku kada je Crvena zvezda tek na 100. mestu svetske rang liste najuspešnijih klubova. Ne libim se da preuzmem odgovornost za posao koji ću obavljati i želim Zvezdi da vratim evropski sjaj. Cilj je da Crvenoj zvezdi vratimo imidž kluba koji igra prepoznatljivo, lepo i sa puno kombinatorike, atraktivno za publiku“, rekao je Bunjevčević.

Generalni sekretar Crvene zvezde Zoran Damjanović odluku UO obrazložio je željom da se unese sveža krv u klub, koja će pomoći da se dodatno poboljšaju rezultati Crvene zvezde.

“Dosadašnjem Sportskom direktoru Stevanu Stojanoviću dodeljena je funkcija savetnika i on će biti spona između predsednika i sportskih struktura unutar kluba. U prethodne dve sezone osvojene su dve duple krune i velike zasluge za to ima i Stojanović. Zato će nam njegovo iskustvo biti dragoceno u budućnosti. Goran Bunjevčević ima bezrezervnu podršku rukovodstva kluba i nema vremenski ograničen ugovor. Za svoj rad odgovara Upravnom odboru“, rekao je Damjanović.

Goran Bunjevčević, koji je veliko iskustvo stekao tokom šest sezona provedenih u Totenhemu, rekao je da će poseban akcenat u predstojećem periodu biti na skauting službi.

“Mi smo svesni da finansijski ne možemo da se nosimo sa najvećim evropskim klubovima. Zato je neophodno da stvaramo igrače koji će u svakoj od naših mlađih kategorija naučiti nešto što je specifično za igru Crvene zvezde. Skautska služba mora biti dobro organizovana kako bi najtalentovaniji igrači u Srbiji, ali i u ostalim zemljama iz regiona dolazili u naš klub gde bi postajali prvotimci. Neophodno je stvoriti mrežu prijatelja Crvene zvezde koji će pratiti igrače u određenim zemljama, a zatim obaveštavati klub kako bi mogli da se uključimo u njihove praćenje. Naša je sreća što u inostranstvu imamo mnogo bivših igrača koji se danas nalaze na odgovornim funkcijama i spremni su da pomognu“, dodao je Bunjevčević i naglasio da je najvažnije da klub bude dobro organizovan na svim strukturama, jer je to "jedini način da Zvezda vrati u evropski vrh".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC