• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi uoči žreba: Englezi? Bolje kasnije!

Igrači Čelsija u četvrtfinalu Lige šampiona žele da izvuku neku od neengleskih ekipa, a rivale iz Premijer lige najradije bi ostavili za kasnije.

 Čelsi uoči žreba: Englezi? Bolje kasnije! Izvor: MONDO

Ako se zna da je Čelsi dva od prethodna tri nastupa u Ligi šampiona okončao ispadanjem od Liverpula u polufinalu, jasno je zbog čega njegovi fudbaleri žele da na žrebu naredne nedelje dobiju neki od timova van Engleske.

Pored Čelsija, mesta u četvrtfinalu osigurali su Mančester Junajted i Arsenal, dok je Liverpul na dobrom putu da to "overi" u utorak, kada u Milanu igra revanš susret sa Interom (prvi meč 2:0).

"Glupo je pričati o tome, kada to morate da uradite na terenu, ali mislim da imamo kvalitet da dođemo do finala Lige šampiona. Bilo bi sasvim u redu da se tada sastanemo sa protivnikom iz Engleske. U četvrtfinalu bih ipak više voleo nekoga iz inostranstva", rekao je Salomon Kalu, strelac trećeg gola na revanš utakmici protiv Olimpijakosa.

Igrač utakmice Frenk Lampard smatra da posle 60 uzastopnih mečeva bez poraza na Stamford Bridžu, u svim takmičenjima, Čelsi nema razloga da se plaši bilo koga.

"Kada dođete među osam najboljih, svaki protivnik će garantovano biti težak. To znači da nam ostaje da sačekamo žreb i saznamo to ime. Samo se nadam da ćemo protiv bilo koga uspeti da odigramo kao u revanšu protiv Olimpijakosa. U takvoj formi možemo da pobedimo svakoga", tvrdi Lampard, koji je odlično funkcionisao u paru sa Mihaelom Balakom.

Kapiten Džon Teri izjavio je da prodor toliko engleskih timova u četvrtfinale samo pokazuje snagu Premijer lige.

"Sve su to odlične ekipe, sposobne da igraju na različite načine i suprotstave se bilo kojoj ekipi na svetu. Nadam se da ćemo ih izbeći u narednoj rundi, ali ako nam se putevi poklope, moraćemo da ih pobedimo. Već nekoliko puta smo bili blizu trofeja, ali nam je izmakao. Ove godine hoćemo da osvojimo Ligu šampiona", kaže britki centarhalf.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC