• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Za tri godine odlazim u penziju

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson izjavio je da namerava da na klupi šampiona Engleske ostane još tri sezone a zatim ode u penziju.

 Ferguson: Za tri godine odlazim u penziju Izvor: MONDO

Vremešni Škot nameravao je da se povuče 2005. godine, ali se, na radost navijača sa Old Traforda, predomislio i napravio novi tim "djavola" koji je prošle godine uspeo da osvoji Premijer ligu.

"Još uvek imam želje i motive da radim, još uvek sam srećan. Imam 66 godina i za tri godine mislim da ću biti spreman da se povučem", rekao je Ferguson za britanski "Miror".

U Engleskoj se odavno nagadja ko bi mogao da bude njegov naslednik, a medju favoritima su bivši igrači Mančestera Mark Hjuz i Roj Kin. Ser Aleks Ferguson smatra da je još rano govoriti o tome.

"Moj pomoćnik Karlos Keiroš je sjajan i mislim da bi i njega trebalo uzeti u obzir. Ali mi imamo vlasnika i upravi u oni će za tri godine doneti odluku o novom menadžeru", rekao je Ferguson.

On smatra da mlade menadžere treba prihvatati sa rezervom zbog same prirode ovog posla.

"Promene u fudbalu dešavaju se vrlo brzo. Ukoliko tri godine radite bez uspeha jednostavno ćete nestati. Proteklih godina bilo je mladih menadžera sa puno potencijala, ali njih sada nema nigde", dodao je menadžer engleskog šampiona.

Aleks Ferguson je od preuzimanja Mančester junajteda 1986. godine trofejnu vitrinu na Old Trafordu obogatio sa devet titula prvaka Engleske, peharom Lige šampiona, pet trofeja FA kupa, a osvojio je i Kup pobednika kupova i Interkontinentalni kup.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC