• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Kako ovo Totenhemu uspeva?

Autor mondo.rs

Opet gostovanje, opet 1:1, opet gol u 90. za pobedu! Šesti put u poslednjih osam kola Totenhem pobeđuje ili gubi rezultatom 2:1.

 Deja-vu.

Ako se izuzme gradski derbi sa Čelsijem, gde Totenhem nije imao šanse (3:0), poslednja tri gostovanja "pevaca" u Premijer ligi završena su rezultatom 1:2, uz pobedonosni gol u 90. minutu.

U Birmingemu, Hari Kejn za pobedu nad Aston Vilom. U Halu, Kristijan Eriksen za pobedu na Hal sitijem. I ove večeri, po pljusku...

Svonsi - Totenhem 1:2 (1:1) u meču 16. kola Premijer lige. Pobedonosni gol za goste postigao je Eriksen, u 90. minutu, tako da su "pevci" preskočili "labudove" na tabeli i došli na sedmo mestu, sa bodom zaostatka za Sautemptonom i Arsenalom.

Ekipu Maurisija Poketina u vođstvo je u 4. minutu doveo Kejn, četvrtim golom na poslednjih pet gostovanja u svim takmičenjima, ali je u 48. minutu neumorni Vilfred Boni postigao 20. gol ove godine, osmi od početka sezone i izjednačio na 1:1 protiv kluba koji će pokušati da ga dovede ove zime.

Eriksen je asistirao Kejnu iz kornera, a Vejn Rutlidž dodao do Bonija sa desne strane, posle čega je napadač Svonsija iz dva puta pronašao put do mreže.

I, kada se očekivao remi, Eriksen je bio ostavljen na 16 metara od gola, što se nije smelo. Namestio se, pogledao, i plasirao loptu kroz noge čuvaru u bliži, "prvi" ugao za 1:2.

Od poslednjih osam utakmica Totenhema u ligi, šest je završeno rezultatom 2:1.

Totenhem sa da ima 25 bodova, Sautemton i Arsenal 26, a Svonsi ostaje na deobi osmog mesta sa Njukaslom. Oba tima imaju po 23 boda, dva više od Liverpula koji je ranije u nedelju doživeo rezultatski debakl u derbiju sa Mančester junajtedom (3:0).

Totenhem u naredna dva kola dočekuje Barnli i gostuje Lesteru.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC