• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rodžers: Odigrali smo dovoljno za pobedu

Autor mondo.rs

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers izjavio je da je njegov tim na "Old Trafordu" bio u poziciji da dobije utakmicu, ali...

Menadžer fudbalera Liverpula Brendon Rodžers rekao je da današnja utakmica protiv Mančester junajteda odslikava celu sezonu "crvenih".

"Mislim da smo danas uradili dovoljno za pobedu, ali ova utakmica odslikava celu našu sezonu", rekao je Rodžers za britanske medije.

Liverpul je izgubio danas od Junajteda rezultatom 3:0 u 16. kolu Premijer lige. Pored strelaca golova za sedmi poraz Liverpula u sezoni najzaslužniji je bio golman Junajteda David de Hea.

"Stvorili smo toliko šansi danas, da smo komotno mogli da pobedimo, ali je De Hea bio igrač utakmice. On je imao četiri ili pet ovakvih utakmica ove sezone. David je top klasa golmana i njegova sposobnost da zaustavi udarce je izuzetna, a odličan je i u distribuciji lopte", kazao je Rodžers.

"Takođe, napravili smo dosta greška u odbrani i to nas je koštalo. Bili smo bolja ekipa u prvom poluvremnu, ali ne smeju da se primaju golovi kakve smo mi danas primali", dodao je menadžer Liverpula.

Fudbaler Mančester junajteda Robin van Persi rekao je danas da je golman David de Hea najzaslužniji za pobedu njegove ekipe nad Liverpulom.

"De Hea je bio izuzetan. Bio je sjajan. Ne dešava se često da tim pobedi sa 3:0, a da golman bude igrač utakmice... Mislim da je Majkl Kerik napravio razliku danas, bio je tako miran na lopti. Svi smo bili mirni u odbrani", rekao je Van Persi za britanske medije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC