• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan menja trenera!?

Autor mondo.rs

Malo zbog suspenzije FSS, malo zbog promena u Upravi, tek postoji mogućnost da Marko Nikolić ne bude više trener Partizana uprkos tome što je prvi sa šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

 Partizan menja trenera!? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nakon priče o navodnoj prodaji Petra Škuletića Lilu, do koje ipak neće doći, odjeknula je nova "bomba" u Humskoj.

Navodno, Partizan bi u zimskom prelaznom roku mogao da smeni i trenera Marka Nikolića. Glasine o tome stigle su u toku jučerašnjeg dana i do MONDA, iz pojedinih izvora u Humskoj, ali do objavljivanja ovog teksta nije bilo moguće dobiti zvaničnu reakciju nijednog od čelnika u Partizanu.

Marko Nikolić uspeo je sa crno-belima da osvoji titulu jesenjeg prvaka u Superligi, prvi deo šampionata okončao je sa 38 bodova, šest više od "večitog rivala" Crvene zvezde, ali da li mu se, uprkos tome, "ljulja klupa"?

Spekuliše se da bi Nikolić mogao da bude smenjen, a kao njegov naslednik na mestu šefa stručnog štaba Partizana pominje se Ivan Tomić, bivši igrač i sportski direktor Partizana od 2007. do 2009. godine.

Marko Nikolić preuzeo je Partizan u decembru 2013. godine, napustivši klupu Vojvodine, na kojoj je sedeo samo jednu polusezonu. Na mestu šefa stručnog štaba nasledio je Vuka Rašovića.

On je posle meča u Novom Pazaru, 24. decembra kažnjen od strane Disciplinske komisije FSS sa tri meseca zabrane vođenja ekipe na svim javnim utakmicama i novčano sa 300.000 dinara, što je možda i jedan od uzroka o priči o navodnoj smeni.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC