• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smena Marka Nikolića u toku: MONDO u Partizanu!

Autor mondo.rs

"Ne mogu ni da potvrdim, a ni da osporim", rekao je sportski direktor Partizana Dragan Ćirić novinarima koji su se okupili na stadionu. Pratite MONDO.

Fudbalski klub Partizan, sa šest bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala Crvenu zvezdu, po svemu sudeći će promeniti trenera!

Krajnje neočekivan potez, koji se u fudbalu retko povlači, nova Uprava crno-belih mogla bi da povuče danas, u ponedeljak ili najkasnije sutra, potvrdio je između redova novi sportski direktor kluba, Dragan Ćirić.


On je novinarima okupljenim u Humskoj, među kojima je i reporter MONDA, potvrdio da "ima nečega" u nezvaničnoj informaciji koja je u ponedeljak ujutru "pala" zajedno sa prvim ovogodišnji snegom.

U Partizanu se razgovara o mogućnosti da Marko Nikolić, koji je pre tačno godinu dana došao u klub iz Vojvodine, bude smenjen i da na njegovo mesto bude postavljen bivši sportski direktor Ivan Tomić, trenutno selektor omladinske reprezentacije Srbije.

Tomić bi trebalo da bude ozvaničen do srede, jer je danas zakazan Sekretarijat kluba (utorak) i Upravni odbor (sreda). Prema saznanjima MONDA, ova smena nije tempirana tako da se u klub vrati bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević, koji je dan ranije podneo ostavku u Makabiju, posle serije loših rezultata.

"Ne mogu ni da potvrdim, a ni da vam osporom to što me pitate, u razgovorima smo. Videćemo šta će biti u toku dana, moguće da će se nešto dogoditi danas, najkasnije sutra... Drugi dan sam na poslu", rekao je novi sportski direktor Ćirić.

Nešto kasnije, pred novinarima se pojavio potpredsednik Partizana (takođe novi) zadužen za sportska pitanja, Ljubiša Tumbaković. Pročitajte kako je tekao razgovor, koji se može opisati i kao igra žmurke.

Ostanite uz MONDO...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC