• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da su znali, nikada ne bi pobedili Barsu!

Autor mondo.rs

Od istorijske pobede na Kamp Nou fudbaleri Selte nisu postigli pogodak u Primeri, a poraženi su u šest uzastopnih duela (uz jedan remi)!

Prokletstvo traje...

Kao da je neko u Selti "prodao dušu Đavolu" kada je pomislio kako bi bilo lepo tog 1. novembra 2014. po prvi put pobediti Barselonu u gostima.

Golom Hoakina Lariveja u 55. minutu klub iz Viga je po prvi put u svojoj istoriji osvojio tri boda na Kamp Nou, ali od tada sledi "crna rupa"!

Selta već sedam utakmica nije postigla pogodak u prvenstvu Španije, a šest puta u nizu je izgubila! Posle 0:0 sa Granadom na svom stadionu usledili su porazi od Rajo Valjekana (0:1), Ejbara (0:1), Real Madrida (0:3), Malage (0:1), Almerije (0:1) i ove subote od Sevilje (0:1).

Tako je ekipa koju sa klupe vodi Argentinac Eduardo Berico iz vrha tabele pala na osmo mesto, a mogla bi i niže kada se završe sve utakmice 17. kola.

Aktuelnih šest poraza u nizu, bez postignutog gola, jedan je od najgorih učinaka nekog španskog kluba u istoriji Primere. Bilo je i dužih negativnih nizova, ali barem sa datim golovima.

Katastrofalna serija na kratko je prekinuta 16. decembra, kada je u šesnaestini finala Kupa kralja savladan drugoligaš Las Palmas 3:1.

Videćemo dokle će ova agonija da traje.

Selta naredni meč igra već za tri dana, takođe u Kupu, protiv Atletik Bilbaa, dok će se u prvenstvu sastati sa Valensijom 10. januara.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC