• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boni na pregledima u Sitiju

Autor mondo.rs

Prema informacijama "Skaj Sportsa", efikasni napadač u sredu će proći lekarske preglede i potpisati ugovor sa šampionom Premijer lige.

U 2014. godini niko u Premijer ligi nije postigao više golova od Vilfreda Bonija (26), strelca 20 pogodaka. Najbliži mu je Serhio Aguero, sa 18. Po svemu sudeći, njih dvojica već ovog januara mogli bi da zaigraju u tandem.

Prema informacijama Skaj Sportsa, Svonsi je pristao da proda centarfora iz Obale Slonovače za pozamašnu svotu - 38,2 miliona evra!

"Dva kluba otvorili su formalne razgovore u utorak, a Skaj saznaje da još nisu zvanično postigli sporazum, iako bi napadač u sredu ujutro trebalo da prođe lekarske preglede na Etihadu i da nedugo potom potpiše i ugovor", javlja "Skaj sports".

Boni je dogovorio lične uslove sa "građanima" pre nego što je otišao na okupljanje reprezentacije pred Afrički kup nacija, koji počinje 17. januara u Ekvatorijalnoj Gvineji.

Boni je pre Svonsija igrao za Vitese (2011-2013) i Spartu iz Praga (2008-2011), u koju je došao iz domovine. Za reprezentaciju je odigrao 32 utakmice, postigao 11 golova, a evropsku afirmaciju stekao je u dresu "labudova".

Prošle sezone je na 48 utakmica u dresu Svonsija u svim takmičenjima postigao 25 golova. Minulog leta, Liverpul je bio odlučan da ga kupi, kao i Totenhem, koga je "kočila" izlazna klauzula u napadačevom ugovoru od 24 miliona evra.

Ta klauzula je nestala u novembru, kada je Boni potpisao novi ugovor. Ove sezone postigao je devet golova na 22 utakmice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC