• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čistka u Čelsiju na kraju sezone

Sa Stamford Bridža bi u letnjem prelaznom roku mogla da odu čak desetorica sadašnjih prvotimaca.

 Čistka u Čelsiju na kraju sezone Izvor: MONDO

Bez obzira na to hoće li Avram Grant ostati menadžer, ekipa Čelsija ući će u narednu sezonu znatno izmenjena. Ostrvski mediji špekulišu da bi sa Stamford Bridža u letnjem prelaznom roku mogla da odu čak desetorica fudbalera.

Najozbiljniji kandidat za to je ukrajinski napadač Andrej Ševčenko, koji će najverovatnije nazad u Italiju, u tim Milana. Didije Drogba takođe bi mogao da napusti klub posle nekoliko godina gunđanja, a favorit da ga angažuje je Real Madrid.

Nije isključeno ni da sredinu promeni Frenk Lampard, jedan od simbola i lidera tima, uz kapitena Džona Terija. Kada je o njemu reč, nije ništa novo da bi u svojim redovima voleli da ga vide Barselona i Juventus.

Francuz Floran Maluda nije opravdao 20 miliona funti, koliko je Čelsi na ime obeštećenja platio Lionu, pa će od jeseni verovatno igrati za neku drugu publiku.

Daleko od bezbednih su i ostala letošnja pojačanja u režiji tadašnjeg šefa Žozea Murinja - Klaudio Pizaro, Žulijano Beleti, Tal Ben Haim i Stiv Sidvel, a posle devet godina provedenih u Londonu, vreme je i za selidbu rezervnog golmana Karla Kudićinija.

Konačno, veteran Klod Makelele u 36. godini će verovatno doneti odluku da okonča karijeru.

Čelsi je u prolećni deo sezone ušao sa željom da osvoji sva četiri trofeja, ali je u finalu Liga kupa izgubio od Totenhema, dok ga je drugoligaš Barnsli u subotu eliminisao iz nacionalnog FA kupa.

Grantu ostaju Premijer liga, u kojoj kaska za Arsenalom i Mančester Junajtedom, kao i Liga šampiona, gde bi osvajanjem titule zalečio sve rane.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC