• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldinjo: Čelsi? Ne, hvala!

"Kada smo igrali protiv njih u Ligi šampiona, tukli su me po nogama pre nego što su uopšte pokušavali da dodju do lopte", rekao je as Barselone.

 Ronaldinjo: Čelsi? Ne, hvala!  Izvor: MONDO

Ronaldinjo ide, Ronaldinjo ostaje... Tako je već skoro godinu dana, od kada nekad najbolji igrač sveta igra fudbal na nivou prosečnog brazilskog "tezgaroša" u evropskim ligama.

Kriza u koju je upao dobitnih najprestižnijih fudbalskih nagrada 2004. i 2005. godine, traje predugo. Posle još jedne neinventivne partije Ronaldinja Gauča (27) u porazu Barselone kod kuće od Vilajreala u subotu (1:2), ovaj fudbaler obratio se medijima na temu njegovog odlaska iz Barse.

"Znam da Čelsi želi da me dovede, ali oni su tim za koji ne želim da igram. Kada smo igrali protiv njih u Ligi šampiona, tukli su me po nogama pre nego što su uopšte pokušavali da dodju do lopte", pojasnio je svoju odluku Ronaldinjo.

"Takva vrsta igre nije za mene i pre nego što budu očekivali od mene da zaigram na taj način, ja ću im reći: "Ne, hvala!" Takodje, voleo bih da dodam da nisam zainteresovan za ponude koje stižu iz Intera i Milana. Pokušavam da pružim svoje najbolje u Barseloni", podvukao je Brazilac, koji je u nekoliko navrata ove sezone bio čak i izviždan na Kamp Nou.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC