• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koroman: Bez Moline nema kokaina

Incident na treningu Crvene zvezde. Verbalni sukob fudbalera i novinara "Kurir Sporta". Ognjen Koroman u elementu

 Koroman: Bez Moline nema kokaina Izvor: MONDO

Pritisak se sa terena preneo u kuće fudbalera Crvene zvezde. Pisanje o seks skandalima, šmrkanju i drugim nefudbalskim temama bila je kap koja je prelila čašu strpljenja i razumevanja crveno-belih, koji su se verbalno sukobili, a zatim i udaljili sa prepodnevnog treninga jednog novinara.

Navode pojedinih medija da se na "Marakani" koristi kokain u svom stilu ironično je prokomentarisao Ognjen Koroman.

"Jutros smo predozirali, pa smo možda na neadekvatan način reagovali prema vašem kolegi. Izašli smo u grad, napijali smo se do sedam, osam ujutro, otud i povećana nervoza. Ima nas 10-12 koji stalno koristimo narkotike, dok ostali nisu finansijski dovoljno jaki da bi mogli da nam se pridruže. Iskreno žalimo što je Maurisio Molina napustio klub, jer smo od njega imali robu iz prve ruke. Sada nam trener Sale Janković nabavlja robu, koja nije istog kvaliteta, pa krpimo i mešamo. Snalazimo se...", rekao je Koroman novinarima nakon popodnevnog treninga.

Koroman je dodao i da su pisanja o druženju sa prostitutkama bila pogodak u metu.

"Imamo javnu kuću sa 40, 50 žena. Smeštene su kod konobara Steve i po potrebi ih koristimo za lud provod. Ima Ruskinja, Moldavki i Ukrajinki, a obično svako od nas ima po pet, šest dama koje nas opslužuju. Verujem da ćemo od prihoda koji ostvarimo na prostitutkama uspeti da pomognemo i klubu da finansijski ojača, kao i igračima koji nemaju dovoljno para za drogiranje da nam se pridruže", rekao je Koroman.

Incident na treningu


Isprovocirani pisanjem "Kurira", koji je preneo ispovest izvesne Lele, prijateljice Angeline Misirkić koja je uhapšena zbog ucenjivanja Nenada Jestrovića, a u kojoj je ona rekla da joj se prijateljica pohvalila da je "spavala sa pola Zvezde" i da su je "igrači čašćavali kokainom", fudbaleri srpskog šampiona verbalno su se obračunali sa novinarom "Kurir Sporta", misleći da je u pitanju redakcija istog lista.

Crveno-beli su odradjivali poslednje deonice jutarnjeg treninga, kada je Jestrović prišao novinarima i obratio se jednom od njih pitanjem da li je on iz "Kurir Sporta", na šta je dobio potvrdan odgovor.

Nakon toga je nastavio da trči sa saigračima, a zatim se, kada su sledeći put prolazili tuda, nekoliko prvotimaca Crvene zvezde zaustavilo i obratilo tom momku.

"Sram te bilo, ti nisi novinar, to za šta pišeš nisu novine, već podmetač za čašu... što nas blatiš, kako te nije sramota da pišeš takve laži, odlazi odavde da ne zovemo obezbedjenje...", gotovo u glas su vikali prvotimci Crvene zvezde nakon čega je novinar "Kurir Sporta" napustio pomoćni teren Zvezdinog stadiona.

Posle incidenta nezvanično se moglo čuti da bi Crvena zvezda mogla da tuži "Kurir", list koji je dan ranije objavio ispovest te Lele a tim povodom konsultovan klupski advokat Dragan Ninković.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC