• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Liverpul pokvario Interov "jubilarac"

Liverpul pobedio Inter i u Milanu. Strelac jedinog gola Tores u 64. minutu. Od 50. minuta Inter igrao sa desetoricom.

 LŠ: Liverpul pokvario Interov "jubilarac"  Izvor: MONDO

Treću godinu zaredom Interova operacija Liga šampiona završava se neuspešno. Tek što je klub iz Milana pompezno proslavio 100. rođendan i najavljivao pohod na evropski tron, natrčao je na odličnu ekipu Liverpula i lisca Rafaela Benitesa koji je i u revanšu osmine finala Lige šampiona pobedio u Milanu 1:0.

Prepun stadion "Đuzepe Meaca" nadao se da "interisti" mogu da naprave podvig i nadokane dva gola minusa iz prvog meča, ali...

Možda bi ishod meča bio drugačiji ili bi bar bio neizvesniji ukupni pobednik da je Hulio Kruz u prvom delu pametnije reagovao u najboljoj prilici za domaći tim. Posle odlične asistencije Zlatana Ibrahimovića, Kruz je uleteo u šesnaesterac Liverpula i umesto da doda loptu potpuno samom Dejanu Stankoviću odlučio se da bude sebičan. I pogrešio je.

Liverpul nije srljao, već je strpljivom igrom, "do noge", umrtvio igru i čekao svojih pet minuta. A tih pet minuta počeli su u petom minutu nastavka, kada je Inter ostao sa desetoricom posle karate-starta Burdiza.

Interov brod tada je počeo da tone. A potpuno potonuće doživeo je u 64. minutu kada je Fernando Tores iz okreta pogodio mrežu Intera.

Od tog trenutka do kraja utakmice svaki neuspešan pokušaj akcije Intera (a takvi su bili svi) domaći navijači propratili su zvižducima. Nisu pošteđeni ni oni koji su redom napuštali teren. Najpre je sa terena horskim zvižducima ispraćen Patrik Vijera (nije mu baš bilo pravo), potom Ibrahimović, koji se prethodno obrukao kada je iz jedne kontre poslao loptu na tribinu sa najvećim tifozima Intera, a na kraju i Dejan Stanković.

Igrači Liverpula, svesni da su prošli dalje, od vodećeg gola su čuvali loptu, a u pojedinim navratima su lako dolazili do gola Intera i mogli su i da uvećaju prednost.

Liverpul je četvrti engleski tim koji je među osam najboljih. Uz Mančester, Arsenal i Čelsi, "crveni" će protiv sebe na žrebu u petak u Nionu imati Barselonu, Fenerbahče, Romu i Šalke.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC