• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdan Terzić podneo ostavku!

Dan uoči sednice Izvršnog odbora FSS fudbalsko nebo nad Srbijom se razbistrilo. Zvezdan Terzić, dosad prvi čovek srpskog fudbala, podneo je ostavku.

 Zvezdan Terzić podneo ostavku! Izvor: MONDO

Čelne funkcije sebe je, kao što je i protekla dva meseca komunicirao sa svojim saradnicima, razrešio na daljinu. Terzić je uputio pismo ostavke članovima Skupštine FSS, IO, i Odbora za hitna pitanja.

"Zbog specifične situacije u kojoj sam se našao podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika FSS", naveo je Terzić u pismu i dodao: "Ponosan sam na sve što sam uradio u dosašnjoj karijeri i kao igrač i kao direktor kluba i kao predsednik FSS".

Srpski fudbal u ovom trenutku ima dve alternative. Prva je da se izabere v. d. predsednika Saveza, a druga da Skupština FSS raspiše izbore na svim nivoima.

Izvršni odbor, ukoliko usvoji zaključke sa prethodnog sastanka Odbora za hitna pitanja, trebalo bi da raspiše vanrednu Skupštinu FSS.

Ukoliko dodje do sveopštih izbora u fudbalskoj organizaciji, oni će početi od opštinskih, gradskih, regionalnih, pa do republičkih i trajaće nekoliko meseci.

"Mi ćemo na sastanku 12. marta razgovarati o tome da li je bolje da fudbal do daljeg vodi Odbor za hitna pitanja ili neko od četvorice potpredsednika", rekao je nedavno Tomislav Karadžić, koji je najavio da će njegov mandat zamenika predsenika FSS prestati sa sednicom Izvršnog odbora.

Terzić se već dva meseca nalazi van zemlje, a niko pouzdano ne zna gde je on. Tvrdio da je na "usavršavanju u SAD" i najavio da se vraća u zemlju 27. februara. Potom je javnost izvestio da je povredio rame na skijanju u Francuskoj(!!??) i to baš na dan kada je u Beogradu hapšen Dragan Džajić, koji je samo četiri dana ranije proveo prvi radni dan na novoj funkciji - direktora svih reprezentacija u FSS, a na koju je došao upravo na poziv Terzića.

Terzić se potom "javio" iz Londona, gde je na lekarskim pregledima. Iako je u intervjuu "Sportu" pre nekoliko dana rekao da se u zemlju vraća "sledeće nedelje", njega još nema u Beogradu.Kada je MUP raspisao potragu za njim, upitan da li će se vratiti u Srbiju, odgovorio je: "Razmisliću".

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nedavno je raspisalo potragu za Terzićem zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja, dok je bio predsednik OFK Beograda, prisvojio 1,1 milion maraka.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC