• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena više nema strah: Osećam se sjajno

Autor mondo.rs

Srpska teniserka blistala je posle plasmana u polufinale Indijan Velsa.

Lakše nego što je očekivala, Jelena Janković plasirala se u polufinale Indijan Velsa i sada je dva stepenika dele od titule.

Njena četvrtfinalna rivalka Lesija Curenko povukla se sa meča u drugom setu i omogućila srpskoj teniserki da čak i uštedi vreme i energiju za polufinalnu borbu.

"Nije prijatno pobediti na takav način, jer je Lesija igrala dobro do sada na turniru i pobedila nekoliko sjajnih igračica. I mene je malo poremetila njena povreda, pa sam se malo i zabrinula za ishod u tom trenutku", rekla je Jelena posle meča.

Polufinalna rivalka biće joj Flavija Peneta, koja je pobedila Sabinu Lisicki. U drugom polufinalu igraće Serena Vilijams i Simona Halep.

Jelena je sada potpuno fokusirana, lišena briga zbog povrede, koju je dugo "vukla" i od koje se oporavljala nekoliko meseci.

"Srećna sam zbog povratka posle teške povrede. Nisam mogla da se krećem nekoliko meseci. Bilo mi je potrebno vreme da se vratim u formu i da podesim um na pravi način. Bila sam jako uplašena da se krećem, mislila sam da ću se ponovo povrediti i to je bio problem. Posle vremena sam se oslobodila i više nema straha. Mislim da je to najvažnije", poručila je Jankovićeva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC