• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-beli derbi sa dva beogradska brda!

Autor mondo.rs

Derbi 20. kola Jelen Superlige Srbije igra se u nedelju od 17 časova na Banovom brdu (tv prenos - TV Arena sport 1). Težak ispit za Partizan, ali Nikolić poručuje: "Važan korak za nas, ali ne i presudan. Grobari, pomozite nam!".

 Crno-beli derbi sa dva beogradska brda! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Prštaće u nedelju na vrhu Banovog brda!

Čukarički, ovosezonski hit, klub koji je na vrlo stabilnim nogama, u organizacionom i sportskom smislu, naoštren je za duel sa liderom prvenstva, Partizanom, koji želi da sačuva prednost u odnosu na Crvenu zvezdu.

Čukarički i Partizan su u sredu završili dobar deo posla na putu ka finalu Kupa Srbije (Čuka pobedio Voždovac 2:0, a Partizan Jagodinu 3:0), a u nedelju ih očekuje međusobni obračun, koji sa pravom ima epitet derbija 20. kola.

Iako trener Partizana Marko Nikolić kaže da taj meč nije presudan u borbi za titulom, jasno naglašava da je njegov tim opredeljen da nastavi seriju.

"Borbenost, želja za pobedom, ratnički duh, to mora da bude uvek prisutno kad je Partizan u pitanju i to ne sme da izostane ni u jednoj utakmici do kraja prvenstva, a pogotovo ne u nedelju", kaže Nikolić i nastavlja:

"Malo sam i sam sebi dosadan, jer stalno ponavljam - ima dosta da se igra do kraja. Utakmice su vrlo neprijatne u drugom delu prvenstva, svi timovi su motivisani, pogotovo protiv Partizana. Igramo jake takmičarske utakmice i tako i treba da bude. Ovo je jedno od težih gostovanja, ali nije presudno".

KARTE ZA MEČ

Karte za predstojeći derbi 20. kola prodavaće se na blagajni stadiona na Banovom brdu, u subotu i nedelju od 11 do 17 časova.

Cena karte za istočnu tribinu je 400 dinara (za navijače Partizana - sektor B) , dok ulaznica za zapadnu košta 500 dinara.

Prema njegovim rečima Čukarički je ekipa, koja se razlikuje od drugih srpskih klubova jer ima kontinuitet na tri nivoa - stabilne finansije, stručni štab i igrački kadar.

"U srpskim fudbalskim uslovima, gde se timovi menjaju na svakih šest meseci, to je ozbiljan kvalitet i njihova najveća prednost. Mislim da Partizan ima svoje adute u tom meču i uz poštovanje Čukaričkog može da odigra kvalitetnu takmičarsku utakmicu i postigne dobar rezultat. Kvalitet igre zavisi od raspoloženja igrača i protivnika, ali borbenost ne sme da izostane", naveo je NIkolić.

On je dodao da ni protiv Čukaričkog neće braniti povređeni prvi čuvar mreže Milan Lukač.

Čukarički je poslednje dve godine postao respektabilan klub iz gornjeg doma, koji u kontinuitetu beleži odlične rezultate, a trenutno je treći na tabeli sa samo 10 bodova manje od Partizana na prvom mestu.

S obzirom na mali kapacitet stadiona na Banovom brdu i činjenicu da je publika veoma blizu terena, Marko Nikolić je na pres konferenciji uputio molbu navijačima crno-belih da dođu i ispune tribine stadiona, čime bi značajno pomogli timu u ostvarenju cilja, a to je osvajanje sva tri boda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC