• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Davore, dođi juče!

Autor mondo.rs

Fudbalski savez Srbije je, posle pritisaka, blizu da promeni odluku o podršci predsedniku Hrvatskog fudbalskog saveza Davoru Šukeru za članstvo u Izvršnom odboru UEFA.

Davor Šuker je nedavno bio u Beogradu, gde je srdačno dočekan u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

"Šuker je ovde uvek dobrodošao", rekao je predsednik FSS Tomislav Karadžić prilikom zajedničkog obraćanja novinarima sa Šukerom, koji je došao po podršku za svoju kandidaturu za članstvo u Izvršnom odboru UEFA.

"I da nije došao, imao bi našu podršku", dodao je Karadžić, a Šuker je onim što je čuo bio veoma zadovoljan i poručio da će se, ako bude izabran, boriti za boljitak celog fudbalskog regiona.

Ali, nije predsednik Hrvatskog fudbalskog saveza, gotovo ni stigao do Zagreba, a Fudbalski savez Srbije je dobio prilično oštru i glasnu kritiku od Udruženja izbeglica. "Kako možete da podržavate Šukera koji se slikao na grobu ustaše Ante Pavelića!?", bilo je pitanje koje je predsednik tog Udruženja Miodrag LInta uputio Karadžiću, a pritom mu taksativno nabrojao sve grehe Davora Šukera.

Usledila je prilično nezgrapna izjava potpredsednika FSS Ivana Ćurkovića da Savez "ne zanima šta Šuker radi privatno".

Očigledno pod pritiskom, verovatno ne samo Udruženja već šireg dela javnosti, Fudbalski savez Srbije se povukao, poslao pomirljiv signal: "Preispitaćemo našu odluku", da bi danas Tomislav Karadžić najavio potpuno preinačenje prvobitnog stava o podršci Šukeru:

"U subotu ćemo raspravljati o podršci Davoru Šukeru, ali po onome što smo dosad saznali, podrška gospodinu Šukeru 'visi o koncu'. U subotu ćemo doneti odluku o tome".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC